Kucağa alışan bebek

Hanımlar merhaba benim 42 günlük bir oğluşum var ve biz 5 gündür memleketteydik oradaki herkes bebeği sürekli kucağına aldığı için oğluşum kucağa alıştı ve ben yaşadığım yerde tekim sadece eşim ve ben varız kucağı nasıl unutturucam bana yardımcı olabilir misiniz :white_heart:

Benim oğlum şu an 11 ay 3 günlük ve kucağımda oluyor eve biri geldiği zaman.Ama ikimiz yalnız olurken bu böyle olmuyor.Kendi kendine oyunlar oynuyor,emekliyor,oturuyor vs.

Benim ki çok küçük olduğu için kendi kendine oynayamıyor sürekli ya babasında ya bende kuacakta olmak istiyor uyurken bile :woman_facepalming:t2:

Benimki 7 aylık her fırsatta kucağımızda bende tekim ama çok mutluyum bırak alışsın bidaha bu zamanlara dönmeyeceksin ilk 4 ay bebeklerde alışkanlık olmaz ihtiyaç olur o bebeğin kucağa ihtiyacı varmış öyle düşün sonra yavaş yavaş kendisi bırak beni diyo zaten oyun oynamak için

3 Beğeni

Daha çok küçük o aylarda annesini istiyor,eminim bütün annelerin bebişleri 1 aylikken hep kucakta olmuştur.
Emekledikten sonra zaten kendisi kucağinızda kalmak istemeyecek hep gezecek :hugs:

1 Beğeni

Kendimi beslemeye fırsat bulamadıkça sütüm yetmedikçe eve de yetemedikçe kendimi çok yetersiz hissediyorum hele ağladığında susturamadığım zaman ne biçim bir anneyim diye hayıflanıyorum gerçekten annelik hem çok güzel hemde inanılmaz zor

Her bir anne bebeğine yetiyordur,sadece anneler bebeği için her şeyin en iyisini istediği için bu şekilde düşünüyor Annelik hem güzel hem sorumluluk :hugs:

1 Beğeni

Merhaba sling kullanmayi deneyin. Hem islerinizi halleder hem bebeğinizi kucaginizda tasirsiniz. Ayrica bebegine hangi anne yetmez​:slightly_smiling_face: eve de yetmeyi verin. Ben gunduz kucağımda uyumasina izin veriyorum, derin uykuya gecince yatağına bırakıyorum. Geceleri de yıkadıktan sonra mayistirip yataginda uyutuyorum.

2 Beğeni

Sling al bir tane bebeğini bağla kendine herşeyi yaparsın emin ol o mışıl mışıl uyur içinde

1 Beğeni

Öyle yapacağım kangurumuz var ama onu sevmiyor slingi sever inşallah