Sabahtan bi başlıylt gesince susuyor sadece öğle mutlu sürekli kucakta plmak istiyor 6 buçuk aylıknkollarkm kopacak artık
Benim de öyle valla kaç kilo bebeğiniz? Yürütece karşıyım ama sanırım kısa süreli kullanacak gibiyiz. Yoksa kollarımdan olcam ben de. Sinir sıkışması başladı kepçe tutamayacak hale geldim 2 ayda off doktor yolu göründü
Evin içine tavandan asmalı hoppala zıp zıp diye bir şey var bir bakın bence ona. Bizim için hepsi erken daha maalesef daha 4,5 aylık.
Hepsi aynı mı bunların. Biz akşamları eşimle taş kağıt makas yapıyoruz artık kim kaybederse o taşıyor yorgunluğu eğlenceye çevirdik
Oğlum 15 aylık ve hala kucak istiyor.Son 1 aydır kucakta gezdirmeden uyumağa başladı.Mutfakta işim olunca gelip önüme geçiyor poposuyla itdiririyor beni arkaya arkaya uzaklaş yani mutfak dolapının önünden beni al kucağına diyor
Biberona alistirin madem kendi tutmasina
Oyalansin oyle benim oglan kucagi oyle unuttu
Ister bos ister dolu biberon eline ver.
Biz evde bebek arabası ile gezdiriyoruz
Bu süreç tahmini ne zaman geçiyor kızım 6 buçuk aylık, sürekli kucak istemese bile yalnız bıraktığım an ağlıyor artık. Hiç böyle değildi yeni başladı, dışarda bile bebek arabasındayken ağlamaya başladı kucağıma alınca sakinleşti. Bi kolumda bebeğim diğeriyle bebek arabasını sürdüm bi süre
çok zorluyor beni karnı tok altı temiz uykusunu almış ama yine de hep yanında durmamı istiyor. Geçici bir süreç mi acaba tecrübeli anneler yazabilir mi?
6 ay 5 günlük bizde aynıyız…
Umarım geçici bir dönemdir
Umarım cunku ben baya yıprandım. Uykuda hiç yok ve sürekli ağlıyor neredeyse 5. Ayımızdan beri doğru düzgün uyumadık…
Bizimki geceleri eğer yanımda yatarsa uyuyor, beşiğe koyarsam saat başı uyanıyor. Ben çözümü beşiği anne yanı yaparak bulabildim. Uyandığı zaman ona doğru yaklaşıp emziriyorum tekrar uykuya geçiyor 3 saatte bir uyanıyor en azından öyle
Uyandığında yanıma aldığım zamandada çokk ağlıyor, ağlamadan yanıma alsam daha mı iyi olur bilemedim deneyeyim bende
Emzirmezsem benim kızım da ağlıyor, memeye bağımlı hale geldi sanırım uyumak için bile emmek istiyor bu da bir yerden sonra zorluyor gerçekten. Ama en azından emerse gece uykusu oluyor uyanıp kalkmak istemiyor