Kulak deldirme

Merhaba kızlar bebeğimin kulagini deldirmek istiyorum nereye sorsam delmiyor nereler deliyor bilen var mi

Kuyumcu gümüşçü deler ama kızz bebek annesi olarak zaten bebegim cok tatli ve zaten cok dikkat cekiyo nazardan koruycam diye akla karayi seciyorum birde takılarla şirinligine şirinlik katmak istemedigim icin henuz arastirmadim​:sweat_smile:

Malesef kuyumcu ve gumuscu yapmiyor sordum oralara da ya masallah benim bebeğim de oylr ama kupe takmak istiyorum

Eczanelere sordunuzmu bebeğiniz kaç aylık çok küçük bebeklerin delmezler kulağını çokta sağlıklı bir durum olmaz zaten ben eczanede çalışırken delmiyordum küçük bebeklerin kulağini

Pircing delen yerler var canim inan kuyumcudan daha titiz ve temizler orda deldirebilirsin ve tabancayla delmiyolar inteaketle deliyolar daha saglikli

Bazı eczaneler delıyor

Evet sordum ama delmediklerini soylediler 9 aylik olucaz

Oraya dq sordum canım bebek delmiyoruz dediler bulamadim da başka yer :astonished:

Tutup çekerse sıkıntı olmaz mı ya? Ben korkarım açıkçası… Deldikleri alet de hatırladığım kadarıyla metal tabanca şeklinde ve sterilliği tartışılır…

Ben kendi kulagima bile takamiyorum cekistiriyo :crazy_face:

Valla bilmiyorum cok merakli boyle şeyleri tutup çekmeye boynum da ki kolyeyi cekip koparabilse rahat edicek o kadar yani

Bence deldirmeyin şimdi kendiniz bilirsiniz yine de. 4 -5 yaş ideal bence o da kendi isterse. :blush: Bir kuzenimin annesi de sizin gibi daha bebekken deldirmis. Kız ömrü hayatı boyunca küpe takmadi hiç sevmiyorum derdi. Kaç defa küpe kaybetmiş bebekken çocukken oynarken falan. Bir de altın olunca tabi ayrı bir sıkıntı. Ben üzülürüm açıkçası. Kendi üzüldüğü de cabası. Allahualim belki de bilerek kaybetti küpeleri annesine tepki olarak. Annesi de inatla kapanmasın diye ip takardı. Yazık hep saçıyla kapatmaya çalışırdı. En son onu da kendi cikardi attı deliğini de kapattı…