Kızlar merhaba
Kurutma makinesi kullanıp memnun olan var mı varsa hangi marka ve modeli ?
Miele iyi uzun zamandir kullaniyoruz
Bence powertec baya güzel çok güçlü bir makine yıllar önce kullanıyordum Philips’in modellerine de bakılabilir. Modellerini hatırlamıyorum. 3 senedir de dyson airwrap kullanıyorum eğer şekillendiriciye de ihtiyacınız varsa direkt dyson alabilirsiniz normal şekillendiriciler ve kurutma makineleri saçı yakıyor kırıyor yıpratıyor
Çamaşır kurutma makinesi mi Büşra? Ben 3 yıldır Altus kullanıyorum memnunum. Ablam hoover aldı onunki de güzel ama daha yeni başladı kullanmaya. Çevremde de hep altus kullananlar var hepsi memnun. 9 kilo benimki, sadece bazı kıyafetleri küçülttü, narin modunda kurutmama rağmen oluyordu yani. Şu an ütü kuruluğu modunda kurutuyorum, o modda çok fazla küçülme olmuyor.
Bu markayı ilk defa duydum. Ya da duydum hatırlamıyorum. Sendeki hangi modeli ?
Çamaşır kurutma makinesi sormuştum canım ama çamaşır diye yazıp belirtmemişim ![]()
Evet çamaşır kurutma makinesi sordum ama belirtmeyi unutmuşum
battaniye sığıyor mu peki 9 kg ya
Evet benim battaniyeler sığıyor canım, çok kalın battaniye attım mı hatırlamıyorum ama.
Bosch serie 6 aldım canım 1 sene olmuyor belki ama memnunum yani çekme falan olmuyor kot pantolon bile atıyorum çekmedi çocuğumun kıyafetlerinide atıyorum sürekli onlarda da çekme olmadı
Ablam Siemens iq300 ben Arçelik km900 kullanıyorum. Ablamda memnun bende memnunum. Çok büyük paralar vermeye gerek yok bence. Arçelik işimi çok rahat görüyor. Ayrıca 9 kilo gayet yeterli bir kapasite fazlasına asla gerek yok.