Bebikim 40 günlük oldu memiklerden süt azaldı ve sönük duruyorlar dik değiler. Uçlarından çelince 2 3 damlıyor. Bebeğimi emziriyorum ama sönük ol duğundan kızıyor almıyo sürekli ağlıyor 60cc mama veriyotum günde 8 öğün bu yöntemi deniyorum.Malt içeçekler ,şerbetler, bestlak vs çok ürün kullandım yine artmadı sağim yapamıyorum memeler sönük olduğundan çekemyor.hiç kendi sütümle doyuramdım hep mama ile destekledim daha nelet yapabilitim
Benimde ilk haftalar bir göğsümün ucu yara olmuştu bebeğim emdikçe ben ağlıyordum acıdan kanla beraber sütüm geliyordu resmen, bende 2 gün o göğsüme ıstirhat verdim diğer göğsümle beslim bir baktım ki beslenen göğsüm kocaman diğeri sönük minnacık kaldı 1 hafta uğraştım şuan aynı boyuta geldi sayılırlar. Elektronik pompa ile 5 ml de gelse 10 ml de gelse o sönük göğsümü hep sağdım gece yarım saatte bir 15 dk 3 tur yapabilirsem aynı şekilde gündüz de ve hem emzirmeden önce zorla 5 dk bile olsa o göğsümü verdim süt kanallarım uyarılsın diye sonra dolu olan göğsümü verdim doysun diye. Diyeceğim o ki düzenli sağım yaparak süt kanallarınızı uyarın ve emzirmeyi asla bırakmayın ten temasını asla bırakmayın yine mamayla destekleyin doymadığında sağdığınız sütüde mutlaka verin geçmiş gitmiş olsun inşallah
Sağ meme tersime geliyor diye emzirmedim çok fazla. Tek başımayım kimse de demedi ki meme küsebilir şimdi sağ taraftan sağdıkça 30-50 arası zor geliyor. Sol memeden 10 dk içinde 90 100 gelirken stres olduğum için sol taraf da azalmaya başladı. Sürekli su içiyorum rezene içiyorum sağım yapmaya çalışıyorum küsen sağ memeyi de çocuğa vermeye çalışıyorum ama değişen hiçbir şey yok maalesef. ne yapacağımı şaşırdım
Herşeyi denedim sadece sıkınca süt geliyor stresten sırtım yanıyor çare bulamıyorum 40gün oldu bi yol bulamadım madele pompa kullandım çok açıtıyor sağdım boş damlamıyor bile tıbbi çözümü ilacı yok mudur sormadığım danışmadığım kalmadı tek sağumda 100cc yapanlarda olan ne bende olmayan ne
Benimde öyle oldu doktorun tavsiye ettiği damla lactomento ve bol bol su ve dut kompostosu içtim sütüm geri geldi şükür mama arayışındaydim ve stresten uzak durman gerek üzülme
Gelmiyor diye bırakma canın sağımdan önce mutlaka 5 dk yumuşak masaj yap göğsüne tıkalı süt kanalın vs varsa bu sayede açılır sonra sağım yapmaya devam et asla bırakma