Kusma problemi

Kızlar bebeğim 3 ay 8 günlük doğduğundan beri kusuyor her emzirme sonrası 2-3 kez üst değişiyorum sinirlerim yıprandı sanki besleyemiyorum gibi hissediyorum mama kullanmıyoruz. Doktor reflü olabilir diye ilaç verdi onu da kullandım fayda etmedi. 1 hafta süt peynir yoğurt yumurta falan yemedim belki süt alerjisi vardır diye yok anam fayda etmiyor yine kusuyo :disappointed_face:

Benim bebeğimde öyleydi reflü şurubu kullandım geçmedi meğer benim sütümü sindiremiyormuş damla kullandım geçti şükür

Damlanın ismini söyler misiniz çok çaresizim az önce ağlama krizine girdim :disappointed_face:

Kilo alımı nasıl bazı bebekler 6 aya kadar kusar

Üzülmeyin doktora gidin kilo alımına bakarlar ona göre damlayı verirler relektaz isimli damlaydı ve bazen 6 yada 7. Aydada biter kusması mide kapakçığı gelişiyor o ozaman bebeklerin

3ay 19gunlugjz cnm benim bebeğimde aşiri kusuyor günde 10kere degistirdigim oluyor doktor normal oldugunu söyledi bende senin gibi baya yıprandım bazen yeter diyorum benim ustum kendi üstü onan nerde yatiyosa koltuk veya yatak heryer berbat oluyor canları sağ olsun

3.ay kontrolüne yarın gideceğim 2 aylıkken 4900 dü kilosu boyu 58 cm

Teşekkür ederim yarın doktoruma sorup hemen alıcam şifa olur inşallah

Kilo alımı iyiyse bence birşey kullanmayın yeğenim geçen bize geldi her yeri batırdı ama olsun canları sağolsun bugünlerde geçecek emin olun 6 aya kadar sürebilir sabırlı olmak lazım

Benim bebeğimde öyleydi ve 7.aya girdik daha yeni yeni azaldı .. emzirme ile kilo alımı çok yavaştı 4.ayımız da hıpp devam sütüne başladık kusma hala çoktu ama kilo da alıyodu ek gıda armut denediğimde o gün daha az kustuğunu faarkettim .. sonra hıpp in keçi sütlü devam sütüne geçtik o da baya iyi oldu.. yine kusuyor ama çok şükür az bi şekilde .. doğduğundan beri bende çok sıkıntı yaşadım herkes bişey diyodu ne şurup na başka bişey kıyafet yetişmez olmuştu