Kusma ve sebebi

1 buçuk aylık bebeğim gece hep yoğun sekılde kustu ıkı gecedırde çok huzursuz devamlıda memede fazlalığımı kusuyor yoksa üşüttümü bılemedim nasıl ayırt edebilirim ona göre doktora götüreceğim kendi doktorumuz ızınde arayıp danısamıyorum

Süt kesiği gibi mi yoksa su gibi mi kusuyor canım

Benimkide 2 gündğr au gini her emzirme sonrası kusuyor nerdeyse

Su gıbı kusuyor ama fıskırma yok canım

Ama çok üst ustede emıyor huzursuz olduğu ıcın memede rahatlıyor

Fazlasını kusuyor o zaman canım dik tutmaya özen göster

Tamam canım ona dıkkat edeyım

Reflu olabilirmi

Bende bunu düşündüm başka belırtılerı varmı acaba

Reflü ise çözümü nedir

1 Beğeni

Reflu fışkırtarak kusar

1 Beğeni

Varsa ne yapmmaız gerek

Süt kesigi ve su gibi kusma farki nedir

Benim bebegimde sureklu kusardi agzindan burnundan bi bardak dolusu resmen aglama krizleri huzursuzluk doktora goturduk ultrason bakti birsey cikmadi dedi burda buyuk sehir hastanesine sevk etti randovu alicam iste goturmek icin dogdugundan beri 6 kez fln kusmustur 2 ay 14 gunluk bebegim bnde reflu yatagi aldim internetten arastirfim azar azar ve sik emdiriyorum gazina dikst ediyorum vede altini deyistirrken yan yatiyorum yaklasik 2 haftadir kusmadi sukurler olsun

Bnmki oyle malesef

Reflü yatağını doğumdan beri kullanıyorum emzirme aralığını uzattım dünden beri bugün hiç kusmadı sanırım çok sık emzirirdiğimden dolayı oldu şimdi kısa aralıklarla emmek istediğinde biraz oyalıyorum yarın aşımız var o zaman gittiğimde de ebemıze soracağım

1 Beğeni

Kac aylik bebegin

1 Beğeni

Biz kenfimizce onlem aliyorux ama dogrusu reflumu hala onuda kesin bilmiyoruz doktor reflunun cesitleru vardir demisti . Bnde sordum ebeye doktora yonlendirmisti

2 ay 14 gunluk bebegim

Benimde 2 ay 2 günlük nütün reflü belirtileri var napıcam bilmiyorum