Lavanta yağı

Kızlar bebeğim uyumuyor.. naparsam yapayım.. 1 yaşına girecek 10 gün sonra. Bu cocuk uyumuyor! .. dün sabah 8den akşam 8e kadar 5 dk uyumadı direniyor ağlıyor sürekli hareket ediyor. Gece de uyumuyor yarım saatte bir ayakta en fazla 40dk uyuyor gece yarısı oturuyor yatağa ayağa kalkıyor ve aylardır bu durum böyle. Lavanta yağı önerdi komşum çarşafına damlat dedi ama bilmiyorum işe yarar mı kullananınız var mı yada duyanınız?

2 Beğeni

Bebeklerde ise yarar mı bulmiyom . Benim kızım 4 aylık iken ben kalorife r peteklerin icine kucuk bir kaba su koyup lavanta yag damlatoyordum. İse yarıyor mu hiç bir fikrim yok . Ama bende duydum bunu .

1 Beğeni

Hepmi böyleydi bianda olduysa atakdir bir yaş atağı varmis

Malesef doğdu doğalı uykusuz bi bebek naptıysak düzene girmedi gezmedigimiz doktor kalmadı hicbiri bi çözüm bulamadı

1 Beğeni

Zor ya bebebkelrim genelinde uykusuzluk var heralde belli donemler gece benimkide iki saate bir bazen üç belli olmaz nazende saat başı kalkar emmeye

1 Beğeni

Ben kullandım trendyoldan aldım içinde papatya, melisa ve lavanta vardı bebekler için özel bir sprey sadece uykuya geçişini kolaylaştırdı az da olsa ama öyle süper bir uyku uyudu diyemem yani

1 Beğeni

O zaman denemeye değmez ya :pensive_face: