Kızlar merhaba, 19 gün önce doğum yaptım. Ama geçmeyen ağrılarım, ateşim, sıtmalanmalarım var. Minoset içmeden asla geçmiyor yani neden böyle Bilgisi olan yardımcı olabilir mi ?
Lohusalıkta normal bence ya bende 40larda görmüştüm ateşimi sıtma falan tutuyordu ve her gün her uyanıp uyanmamda boncuk boncuk terliyordum resmen sırılsıklam oluyordum
Aynen öyle uyurken veya emzirirken su gibi oluyorum bi çok sıcaklıyorum bi bakıyorum aşırı üşüyorum. Ve 19 gündür sürekli böyle
Valla benim 40 çıkana kadar sürmüştü neredeyse sonra düzeldi. Çok sinir bozucu ama geçecek ![]()
Evet ya bende öyle oluyordum işte kışın doğum yaptım uyandığımda geceleri falan soğuk terli olurdum uşüyordum sonra ufoyu yakardım bi bakardım bu seferde sıcak sıcak terlerdim hasta olmamaya dikkat edin ya bol bol duş alın bide yaz günü zaten
Hormonlardan daha yeni toparlaniyo az sabir canim hamilelikte topladigi fazladan siviyi atmaya calisiyo emzirenler.
1.ferah kiyafet giyin
2.bol sivi
3.soguk dus
4.havalandirma
5.anti transparant deo
40 çıkana kadar normal emzirirken de normal beden efor harcıyor o yüzden sorun etme bende öyle olmuştum 40 ımın içindeyken
Aynısını bende yaşadım o kadar çok terlerdim ki bir gecede üç defa üzerimi değiştirirdim. Bir de anestezi alerji yaptı öksürükten uyuyamazdım. Emzirirken sıcak basardı. Bir an önce emsin bitsin isterdim kollarım bacaklarım uyuşurdu. Sonra yavaş yavaş azaldı iki aya yakın sürdü ve bitti. Sizinki de zamanla geçer