Lohusalık bitinceeeeee

2 gun sonra 40 miz çıkıyor malum ozur kalkıyor cok korkuyorum iliski icin dogumdan once de cok canim yaniyor du simdi daha cok korkuyorum ozur dilerim arkadaşlar gene cok canim yanarmi ne yapmak lazim herhangi bir saglik sorunumda yok elhamdülillah

Bende çok korkuyordum evet ağrı oluyor ama bi kerelik bi ağrı

1 Beğeni

Aynı korkuları hepimiz yaşamışızdır ben normal doğum yaptım dikişlerim vardı ve ilk sefer oldukça zor oldu dikiş yerlerimde hafif sızı olmuştu ama bir kaç sefer sonra normale dönüyor

1 Beğeni

1 kerelik de olsa nasil bir ağri oluyor hani ilk defa yapmişsin gibi mi yoksa tarifi olmayam bi agrı mi ben de fazlasiyla korkuyorum cesaret edemiyorum

1 Beğeni

Evet bende ilk defa oluyormuş gibi ağrı olmuştu ama birazda psikolojik aslında ister istemez çok kasıyorsun ama geçiyor yani normale dönüyor allahtan

1 Beğeni

Niye özür kalksin ki, illa 40 cikinca bu iyilestim artik hazirim anlamina gelmiyor. Dogum kolay bir sey degil, kendinizi 41. Gun iliskiye hazir olmak zorundayim seklinde sartlamaniz bunu sizin icin daha da zor hale getirir. 40 gunde iyilesen tek sey rahimdir. O da sadece eski boyutuna döner. Her insanin psikolojisi farklidir, farkli zamanlarda iyilesir ve iliskiye hazir hale gelir. Esinizin bu durumu anlayisla karsilamamasi cok vicdansiz ve dusuncesizce olur. Ayrica benim kanaman 50 kusur gun boyunca devam etti, kanamamin devam etmesi benim icin bi bahane degildi. Kanama biter bitmez esimle iliskiye hazir olmak zorunda degildim. Esim de bu konuda zaman zaman fikrimi aldi, o istekliydi ama hazir olmadigimi belirttigimde asla israrci olmadi. Lutfen siz de kendinizi sartlamayin.

Evet cok haklısınız hamilelikte zaten uzak kaldik kendimi iyi hissediyorum ama ilişki korkum hep var ilkgun gibiyim bunu asamadim henuz dediğiniz cok dogru 40 gun diyince esim de haliyle bekliyor inşallah iyi olur bakalim

Benim 52. Gün hafif hafif lekelenme devam ediyor ve hafif sızı da var. Ama iyileşmiş bile olsam bizim bebiş 1 saniye bile durmadığı için biz eşimle sarılmaya bile fırsat bulamıyoruz. Çok hafif uykusu var. Yanından kalkınca, ya da en ufak seste bile hemen uyanıyor. Çok da gazlı…

Of bizde ayni feryat ediyor bu nasil isti gaz sancisi hic bisey fayda etmedi

Bana doktorum iki ay beklememi söylemişti normalde kırk deriz ama senin dikişlerin çok iki ay ilişki yasak demişti elli gün sonra hazır hissetmiştim kendimi yani ağrılar geçtikten sonra hazır hissetmek tir önemli olan katılıyorum

Ben sezeryan oldum kırkım çıkalı 2 gün oluyor ameliyat yerim de hiç ağrı sızı olmadı sadece uzun süreden sonra ilk defa olduğu için biraz ilk günkü gibi acısı oldu O da çok uzun sürmedi 2 3 saniyede geçti zaten

1 Beğeni