Kızlar merhaba, doğum yapalı 13 gün oldu 3 gündür herkesi gönderdim başımdan çocuğumla kendim ilgileneyim iyice kaynaşıyım diye bu süreçte çok basit şeylerden görümcem trip atmaya başladı eşim bi iki gün soğuk davrandı şimdi ise sürekli yüreğim sıkışıyor sürekli ağlama krizi tutuyor kendimi çok kötü hissediyorum en ufacık şeyi kafama takıyorum elimde olmadan bebeğimi sanki sevmiyormuşum gibi hissediyorum zaten sütümde bi kaç damla geliyor bebeğime mama yediriyorum ilk günlerde de onun vicdan azabını çektim bunları yazarken yine ağlıyorum lütfen lohusalık bitince yaşadıkların bitecek deyin lütfen benimle aynı şeyleri hisleri yaşayan var mı
Tabiki bitecek ama çevrenizin sizi düşünmesi anlamadı lazım başkalarını boşverin zaten yeni doğum yaptınız sadece kendinizi ve bebeğinizi düşünün. Benim lohusalık kolay geçti ama 40ı çıktıktan sonra her şey daha bi düzene oturdu sizde de öyle olucak. Eşinizin vs yeni doğum yaptığınızın farkınd olmasını sağlayın kolay bi süreç değil. Süt az gelmesi de normal emzirmeye devam edin ben sütüm var sanatken bebeği aç bırakmışım 1 hafta mama verdim sonra sütüm arttı sizde de öyle olucak inşallah
@Tugce Aramıza hoş geldin canım
Sanırım lohusalıktan ,bende doğduktan 1,2 gün sonra eve geldim.
Herşeye kırılıyordum kalbim kırılıyordu resmen ama git gide duzeldi iyiki
Bendede aşırı hassasiyet olmuştu . Anne olduğumu bile hissetmiyordum ağladığında susturamadığım için ne biçim anneyim diye bile düşündüm . Daha kaynaşamamış fazla sevgim yok gibi hissediyordum bir süre böyle devam etti bebegim büyüdükçe bağlandım sevdiğimi anladım bazen yaşadığın olaylardan stresten vs duygu karmaşası yaşıyoruz ama bitiyor emin ol
Ağlama ağlayacak bişi yok sen doğru olanı yapmışsın bebeginle kendin ilgilenmek kadar doğal bişi yok bebeğine sevgin azalmaz dahada atar insan bebeğine bakarken bile huzur buluyor benimde sen farklı yanım benim yanıma kimse gelmedi annem rahmetli oldu kız kardeşim el gibi gitti geldi bende bu yüzden ağladım ama sonradan anladım herkes boş kocamda aynı şekilde işten geliyor papci oynuyor ne zamn çocuk ağlarsa öyle bırakıyor papciyi boşver sen bebeğine sarıl gerisi boş kayınvalidem calisyor Allah razı olsun akşamları çok yardımcı oluyor
Bos ver onlarin seni anlamasini bekleme
O bebegi sen tasidin 9 ay sen dunyaya
Getirdin.
Isteyen istedigi tribi yapsin.
Sen beslenmene bak
Bebegini tabiki cok seviyorsun
Ama bunye yorgun tabi.
9 ay maraton sonra hic ara vermeden.
24 saat ilgilenmenmen gereken bebek
Dili aglamak 3 ay en az sonra
Yavas yavas duzene giren.
Gaziymis acligiymis hastaligiymis.
Bunlari hep sen yasiycaksin.
Basina gelecek seylerin normal bisey oldugunu
Kabullen onceden.
Bunlar normal seyler.
Ama bisey diycem cok uzun zannettigin o surec
Goz acip yummadan gececek.
Bebeginle temas kur kucuk basit seyler
Ogret bak zamanla nasil hosuna gidecek.
Annelik iste bu demek fedakarlik.
Kendini yalniz hissetme bak burdayiz.
Esiyin donup dolasacagi yer kurkcu dukkanidir.
Mama konusunda vicdan azabi cekecek bisey
Yok.
Burda en az yuzde 70 ilk haftlarda mama verdi
Bazi nedenlerden dolayi
Aynen benim içinde öyleydi annem çalışıyor tekrar izin aldı ben ağlayınca annemin varlığı eşimin durumun ciddiyetine varması beni kendime azda olsa getirdi çok şükür
Bende yasadim canim kayinvalidemi evden kovdum suan konuşmuyoruz anlayisli plmasi lazimdi her konuda olmadi bende patlama yaşadım
@ilknuryl Aramıza hoş geldin canım
Hosbulduk
Betülün arkadaşı olan ilknurmusun?
Evet siz de mi arkadasisiniz
Mucize annede tanıdım sizi ben hatırlıyormusun?
Sevane ben
Kusura bakmayin hatirlayamadim
Helalll