Kızlar bugün kırkımız çıktı aslında yarın 40 gün oluyor ama bugün çıkarttık biz. Bişey sormak istiyorum kırkımızdan sonra kanama devam ederse. Daha doğrusu benim lekelenme tarzında geliyor. Tamamen kesilince tekrar gusleneceğim illaki. Fakat cinsel ilişki oluyor mu acaba günahı var mıdır kan değilde lekelenmem var. Yoksa hepsinin mi geçmesini beklemeliyim
40 günü geçmişse saati saatine bile…
ilişki de olur ibadet de olur cunku gelen kanama özür dür canım hatta kanama olunca gusül almana gerek bile yok abdest alp ibadetlerini yaparsın
Öylemi. Detaylı araştırmak istedim çünkü ilk anneliğim hiç bilmiyorum. Annemlere de soramıyorum doğal olarak çekiniyorum burda danışmak istedim. Zaten kan değilde parça parça lekelenme şekilde oluyor
Biz bugün kırklandık ama ilişki olsa bile 41 veya 42. Gün falan olur direk kırkında yapamam
Aynn yabancıya sormak daha ıyı
benım de ılk anneligim bnde araştrmştım …
.
Artik onu da sen bilirsin kız
Nasıl yaptıniz hemserim benimde ax kaldi nasipte pekte bilgim yok 40 lanmak falan ilk kizimda annem yapmis di simdi hayaatta degil annem herseyi unutmuşum
Valla herkesin âdeti farklı aslında. Ben kaynanamı çağırdım bitane tesbihin her denine ihlas suresini okudu bebeğim için ayrı kendim için ayrı ayırdğım suya o tesbihi attık. İlk önce kendim guslendim ki bebeği yaptırınca sen banyo yapanaa kadar emzirmemen gerekiyor. Ondan sonra çıkınca da bebeği yaptırdık. ha bu arada kovalara da 40 tas su koydum ben duşta onu en son başımdan döküp çıktım bebeği de onla yıkadım. Bebeği yıkarken de “su aşağı boyu yukarı olsun ömründe su gibi uzun olsun” diyorsun normal banyosunu yaptırıp çıkarıyorsun. Bide bu un şeker pirinç vs koyuyolar ya bennde onları koydum ama sadece resimlerimi çektim. Bebeği yıkarken de yanımda bulundurdum onlarada da birer ihlas suresi okudun okadar. (Buda tabi tercih meselesi şimdi çıkmış buda eskiden ne arardı)
Ben böyle yaptım dediğim givi herkesin yapışı farklı aslında
Ahaha çok gülesim geliyor ama eşime diyorum iyice kanka olduk
ALLAH iyiliğini versin kı,zz
Ay napayım kız erkek milleti anacım anlamıyor ki