18.gundeyim lohusaligimin korku basladi sanki garip bisey goruyorum ama tek bisey hayal mayal de olsa korkuyorum elimde değil esime yqnsitmak istemiyorum yansıtsam ne düşünür bilmiyorum gecen hafta da. Esim bi ara aksam ailesinin yanina gitmek zorunda kaldı akşam yine cok korkmustum ne kadar tek olmasam da bebegimde yanimda olsa korkuyorum sure dahi açıktı hep niye o korku var yine var eksilmiyo yanliz kaldikca artiyo 2 3 gündür duş almak tek istemiyorum biri yanimda olsun kapida beklese dahi olur düşüncesindeyim esime desem yanimda olur bekler kapida ama diyemiyorum bu hafta ful esim gece vardiyasinda ne yapıcam ben bilmiyorum yardim eder misiniz
Merhabalar bende 20. günden beri yalnızım psikolojik iniş çıkışlarım oluyor zor bir dönem hormonlarla baş etmesi sorumluluk derken bunalıyor insan ama bu konu ayrı bir şey bence. Lohusa kadın yalnız kalmaz başına bir şey gelir konusuna çok odaklanmış olabilirsin ben psikolojik olduğunu düşünüyorum yoksa hiçbir şey olmaz görünür ya da görünmez hiçbir şey bize bir şey yapamaz ki sure de açıyormuşsun bence annede bebek de korunur. İçini rahatlatmaya çalış eşine de anlat en azından destek olsun daha da üstesinden gelemezsen ailenden arkadaşlarından yardım iste bence
Bende 12 günlüğüm içimde inanılmaz bi yalnızlık korkusu var ailem başka şehirde yaşıyor burda cok kimsem yok bi şey olsa naparım nasıl başedrrim büyütebilecek miyim öyle cok soru var ki kafamda yetmez gibi geceleri rüyalarımda kabuslar görüyorum lohusalarla cok ugrasırlarmıs seni cok iyi anlıyorum bol bol dua edicez alısıcaz baska caremiz yok kendini de bebegini de sık sık oku tv ac evde ses olsun yalnız hissetme
Çok dogru diyorsun icimdeki duygulari kabataslak da olsa birinden duymak iyi geldi duygusallaştirdi ben zaten sessizlik hiç sevmem mecburen tv açık olur yada herhangi baska ses isterim evde
Evde sesli bakara suresi ni açin dinleyin bol Ayetel Kürsi Felak nas okuyun
Allah yardımcınız olsun bakara suresi ve Taha suresi İslam subhi den dinlerseniz dinlendirici ve huzur veren bı sesleri var baş ucunuza Kur’an koyabilirsiniz sizi güvende hissettirecektir