Lohusalıkta kabızlık

arkadaşlar yeni doğum yaptım dikişlerim var ve kabızim ne yapmam lazım?

Hastaneden çıkınca ameliyat yapan doktor fitil veriyor kabızlık için.
Benim doktor hastanedeyken vermişti.
Hastaneden çıkınca kendim aldım evde lazım olur diye.
Öylede olmuştu iyiydu,bazı fitiller varki ,karın ağrısı veriyor dahada güç yapıp yaraya falan zarar ola biliyor ama doktor verdiği çok iyiydi ama ismini hatırlamıyorum yoksa önerirdim​:smiling_face_with_tear:

1 Beğeni

Ben hastaneden çıkar çıkmaz kayısı hoşafı ve kayısı suyu içtim 1 hafta kabız olurum diye korktum çok şükür olmadım

1 Beğeni

Gliserin Kansuk fitil vermişti bana doktorum karın ağrısı falan yapmadı zararıda yokmuş süte geçmiyomuş rahatlatmıştı o, acaba seninkide o muydu

Tam emin değilim ama öyle bir adı vardı galiba :smiling_face_with_tear:

Doktorum adetle vermişti 2 adet :joy:o yüzden adını tam hatırlamıyorumm​:smiling_face_with_tear:

1 Beğeni

ben Philips aventin silikon göğüs ucunu kullanıyorum göğüslerim yara olduğu için. daha sonra memeyi tutmada herhangi bir sorun yaşamaz değil mi

eşim eczaneden dulcasoft diye bir şurup aldı.iyi geldi

1 Beğeni

Yaşayabilir benim bebeğim silikon ucsuz meme almıyor artık :pensive:

Ben silikon kullanmadım canım bilgim yok bu konuda :smiling_face_with_three_hearts:

İyi olmana sevindim kuzu​:heart_hands:

gerçekten mi? kullanmamalı mıyım silikon meme ucu?

Bende biçok anneden duydum bunu bebek alışınca silikonsuz emmek istemeyebiliyormuş. Yapabiliyorsun kendi memeni versen daha iyi

İmkanın varsa kullanma. Ben sarılık var diye mecburen kullanıyorum sarılık süreci bitse kendi mememe alıştırmaya çalışacağım

Ben ilk doğdunda kullanmıştım memeyi tam kavrayamıyordu sonra öğrendi bıraktım şimdi diş çıkarıyor gögüs ısırmalar başladı ara ara kullanıyorum aventin silikon gögüs ucunu fazla değil ama mesela 2 kere silikon uç takıyosam 3.de normal veriyorum bir sıkıntı yaşamadım