5 üstü olduğu zaman hamilesiniz. Sizinki baya bir üstü, yani hamilesiniz. Hayırlı olsun.
Allah günah yazmasın da üzüldüm bebeğim var sevgiyi paylaşmak çok korkuyorum
5 ve üzeri pozitif
Hamilesinz hayırlı olsun bende çok korkuyorum bir haftadr gecikmş kızım 20 aylık olacak nerdeyse öğrenmeye bile çekiniyorum gidp test almak istiyorum ama cesaretim yok
Hiç üzülmeyin, Allah sabrını da sevgisini de verir. İnşallah cok rahat çok güzel bir hamilelik dönemi geçirirsiniz.
Ben ramazanda oldum daha olmadim hep gecikir duzensizdir ne bulantı ne bı belirti sadece nasıl anladım yüz üstü yatınca ağırlık var rahatsız ediyor aynı oğlumda olduğu gibi
Hayırlı olsun canım gönlüne göre olur umarım
Sağolun Allah razı olsun
Muhtemelen ortalama 6 haftalık hamile olabilirsiniz. Tabi sadece tahmin benimkisi. Hcg baya yüksek. Hayırlı olsun sağlıkla gelsin
doktor randevunuzu planlayın bir an önce
Valla attigimdan başka bir yazı yok ki sonuç on bin yazıyor
Pazartesi günüye randevu aldım
Emin olalım diye demiştim. Evet beta değeri yüksek. Hamilesiniz. Rabbim bu minik mucizeyi size nasip etti ise korkmayın. Hiçbir yol kolay bitmiyor ama finalde ben evlatlarıyla etrafa gülücükler saçan bir anneyi şimdiden görüyorum
Hayırlı olsun, hayırla gelsin ![]()
Acaba yetebilicek miyim Doğan bebeğimle ilgllenirken ya ilk oğlumun kalbi kirilirsa icime sahip cikamayip ayrımcılık yaparsam çünkü ilk göz ağrımi çok seviyorum
Allah hakkinizda hayırlısını nasip etsin biri ilk ise diğeri de son göz agriniz olucak ilkini sevdiginizden farkı olmuycaktir Allahin izniyle halen ilk öğrenmiş olmanın şokuylasiniz sindirince büyük çocuğunuza arkadaş olucagini içinizi yeniden sevinç kapliycaktir ,beklenmedik olmuş ama sonu güzel olucak insallah![]()
Hayırlı olsun kesinlikle yetebilecekmiyim diye düşünmeyin Rabbim öyle bir sevgi güç ve sabır veriyor ki hepsi ile aynı anda ilgilenip sevebiliyoruz ![]()
Hepinize tek tek teşekkür ederim birazda olsa korkumu unutabildim