2 temmuzda doğum yaptım oğlum 1 aylık veya olmadan adet oldum ama ne zaman oldum inanın ki bilmiyorum bi yere de not almadım oğlum şuan 3 aylık hala adet olmadım o yüzden çok korkuyorum endişeleniyorum hamile kalırım die eşimle her hangi bir şeyle korunmuyoruz kendimiz korunuyoruz o yüzden çok endişeleniyorum sizce böyle gecikmesi normal mi yoksa bir test alıp veya kan vermeli miyim ?
Hiç belli olmuyor maalesef gördüğüm kadarıyla da… Korkuyorsanız niye korunmuyorsunuz ben de orasını çözemiyorum? ![]()
Canım 40 ın çıkmadan adet göremezsin senin gördüğün kanama lohusalık kanaması eğer 1 aylıkken adet gördüysen o adet kanaması değil 40 Tan sonra adet görmüşsün eğer normaldir bazen gecikme olabilir öncelikle lohusalıkta kanama gördüysen hala adet görmemişsindir onu bilmeni isterim
Eşim istemiyor da ondan
Anladım canım yarın kan vericem bakalım sonuc 1 gün sonra çıkıyor cumaya artık evet emziriyorum ama ilk oğlumda yaşına girdiğinde görmüştüm tabi her çocuk aynı değil
40 ın içinde görmedim canım 40 ım çıktı baya bi müddet sonra gördüm
Oğlum 1 aylık veya olmadan diyorsunuz ya 1 aylık 31 gün sayılıyor o yüzden arkadaşlar 40 in çıkmadan adet olmuş sayılmazsınız diyorlar. Gecikme olabilir ama bu gecikme süresi kişiden kişiye değişiyor. Düzensizlikler de oluyor tabi. Benim 40 im çıktı ama lekenme hala oluyordu misal.
Mesajda oğlum bir aylıkken gördüm demişsiniz de ondan dedim ama normal bazen gecikmesi ama emin olmak için isterseniz Bir test yapın
Benim kirkim bitince adet oldum ve beş altı ay gelmedi sonra geldi sonra üç ay sonra geldi yani bebeğim bir yaşında düzensizlik var hala
Canim dogumdan sonra adet dönemde değişiklik olur. Bir bakarsın olmuşun bir de bakarsın 4 ay sonra olmsun . Hormonlar bozulduğu için regli düzensizliği oluyor