Lütfen bakarmısınız😔

Masanın üstünden bardagı almaya çalışırken yere düşürdü sonra korktu bi anda hareketl edınce ayagının burasını cam kesti.doktor Dikişlik kadar değil dedı ama hafif derin gıbı geldı bana sizce kaç günde kabuk baglar sureklıde hareket edıyor az önce yine kanadı

Neden öyle açık yarası. Açık olduğu için sürekli kanayabilir her hareketinde. Oraya bir yara bandı yada sargı bezi ile pansuman yapıp kapatın. Küçük olduğu içinde bizlere oranla iyileşme süreleri daha hızlı. Süre veremem şu zamanda kabuk bağlar diye vücut onarıma başlamıştır. Açık tutmayın sadece.
Geçmiş olsun :blush:

1 Beğeni

Benimkinin diz yaralanmisti derin değildi ama kesikti Ben temizleyip bant yapistirmistim 3 4 gün sonra sürekli çıkardığı ve hareketli olduğu için kabuk baglamadi hatta daha çok açıldı kızardı doktor antibiyotikli Krem yazdı 10 gunde gecmist iz kaldı ama geçti şükür sizde bant yapıştırın gerekirse çorap giydirin inşaallah gecer

1 Beğeni

Benim kızımında tırnığının üstü kesilmişdi kapıya vurup çok değil di ama hareket ettikleri için sürekli kanıyordu yara için krem vermişdi aile hekimi onu sürüp bantlıyordum iki üç gün sürekli temizleyip krem sürüp bantladım o şekilde anca kapanmışdı.

1 Beğeni

Yok kapattım tabıkı hemşireye resmını atmıstım gelelımmı dikiş atılırmı dıye oda yok dedı. Ama çok üzgünüm çok garıp şekılde sankı hep basına bısy gelecek gıbı bu duygu nasıl gececek bılmıyorum bır anda korkuku evhamlı bir anne oldum içim hala kotu

1 Beğeni

Annesi o koruma içgüdüsü. Çocuğunuz büyüdükçe kendini ifade ettikçe bir tık daha rahat ediyorsunuz. Ama koruma içgüdüsü hiç bir zmn tamamen kaybolmayacak bu bebekken de böyle 30-40 yaşına gelince de böyle olacak. :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:Ama şimdi ki kadar değil tâbi ki​:dove::hibiscus:

2 Beğeni