Merhaba benim bebeğim 55 gunluk doğdundan beri bir sıkıntı yoktu burnunu temizlemedim ama 2 gündür bir hirilti var gibi ve sürekli uyanıyor 1 saatte bir burnu tıkalı olduğu için mi uyanıyor nasıl temizleyebilirim burnunu ne almam gerek tecrubesizim etrafımda kimse de yok soracak ![]()
Deniz suyu ve burun aspilatörü al cnm ben doğduğundan beri onunla temizliyorum bizde 50gunluguz hırıltı bizdede var
Öncelikle hastaneye gidin, orada size uygulamalı burun açmayı göstermelerini isteyin.Boylece hem yanlis birşey yapmazsınız hem çocuğu muayene ettirirsiniz, bebeklerde varsa bir hastalık çok hızlı ilerler sadece hırıltı veya tıkanıklık diye düşünmeyin.Daha 55 günlük çocuk doktorunun gormesinde fayda var.
Her emzireceginde fisfis yap canim sakin ol canim bebekler burun delikleri yeni yeni aciliyo ve microba karsi 5 kere daha dayanaksiz demisti cocuk doktoru ve kbb uzman doktor burun deliginin acik oldugunu emzirdiginde fark edersin dedi rahatsiz oluyormu.bunlari temin etmeye calis canim.zaten kucuk olduklari icin tuzlu Sudan baska bisey yazmiyolar.video cekme ihtimalin varsa gonder bi aile doktoruna ben oyle de yaptim.
Bizde de hırıltı oluyordu 1 hafta geçmedi doktor calpol ve antibiyotik yazmıştı birde uyuduğu yastığın başına yarım limonun üstüne 1 tatlı kaşığı tuz dök eğer varsa evinde yarim soğana karanfil koy bi kac tane bas ucuna koy bebekler rahatça uyuyor