Lütfen yardımcı olur musunuz

Merhabalar bebeğim 5 15 günlük iki hafta önce aşı için götürdüğümuzde 6 kilo dedi doktor.
Kalçasinda 2 aydır aparat var yok e1 ay apart takılı olacak dil bağı var dediler çocuk cerrahisine götürdük 2 kere yok dediler dili arkada dediler 1 2 yaşa kadar konusamazsa KBB getirin dediler.
Biberon tutmuyor maalesef şu da içmiyor biberonla kaşıkla yediyirum yoğurt fln suyu da kaşıkla yediriyorum.
Doğduğundan beri ishal gibi sümüksü bazen millet emzirdigim için beni suçluyor yediklerine dikkat etmiyoreun diye kırmızı et salata fln yediğim için
Sorum şu nasıl kilo aldiracagim ben bu ishaldan nasıl kurtulurum
Lütfen bana yardımcı olun

Emmesi de çok ac olsa bile en fazla 10 dk emiyor

1 Beğeni

Cnm ishal sık kaka yapma ve kilo alamiyorsa alerji kaynaklı olabilir sümüksü kaka alerjide olabiliyor istersen bı çocuk doktoruna danış onlar gerek duyarsa alerji bölümü ne yeşil alan açıyor öyle sıra alabiliyorsun

Oncelikle hosgeldin cemile gecmis olsun
Logopedi ye danistinmi konusma yeme bozukluklar icin uzman varya boyle kucukler icin bile tavsiye veriyorlarmis.
Suluk agizli biberon denedinmi belki onu alir.hazir gida pure seklinde blenderdan gecirince yiyomu.
Eger kasikla yiyosa demekki beceresi zannetmiyorum dille sorun olacagini.
Yutmayi cozmus emmeyi de biliyo.
En mantikli uzmana danis logopediye.
Muz tarzi seyleri yiyomu.
Lapa yedir pirinc lapasi.
Bi kere su dusunceyi kafandan cikar kimse sen cocugunu emziriyorsun diye sana kizamaz.

Metabolizmaya götürdük endokrinoloji y götürdük nefroloji ye gittik goestronoloji bölümune gittik bul bölümler hepsi birbirine yönlendirdi en son nefroloji doktoru ayına göre tahlilleri normal dedi

Buna benzer emzik aldım eczaneden şişeyle ama onuda içmiyor su oldugunda bir iki kere çekiyor bırakıyor.

Muzu eziyorum yediyirum , yiyor birazcık.bebe bisküvisi yoğurt şeker karışımı yapıyorum yediriyroum zorla.bide emzirmeme karışmıyorlar her şey yediğim için yediklerimden çocuk ishal diyorlar
Kalçada da çıkık yok ama kemik gelişimi yok diyor ortebedi iki gün önce götürdük 1 ay daha uzattı süreyi

Merhaba, bebegim dil bağıyla doğdu ve kbb ye yonlendirildik. 5 günlükken kesildi dil bağı. Direk kbbye götürebilirsiniz. Diger anlattığınız tablo bence de alerjiye benziyor. Ayrica ek gida aliyor çocuk kabizda olur ishalde, normal süreçler. Ben daha cok bebe bisküvisi şeker kismina takıldım. Kilo aldiracagim derken zaten sekerli ve yememesi gereken bir besine şeker katmak bağışıklığınin dusmesine sebep olabilir.

Merhaba ilk öncelikle çocuk cerrahisi gittiğimizde dil bağı yok dediler ama dili arkada dediler.simdi KBB gitsenozde bir şey yapamazlar dediler ondan hiç gitmedik.ishal durumu da hep vardı doğduğundan beri. Şeker içinde maksat sevsin alsın diye belki diyorlar ama fazla değil az az

Bebeğinin bu aylarda suyu sevmemesi normal suya ihtiyacı olmadığı için susamıyor. Alerji bazen testlerde çıkmaz. Sen çok alerjen olan şeyleri hayatından çıkar bi süre süt ve süt ürünleri gibi inek sütüne alerjisi varsa ortaya çıkar. Eğer alerji değilse kronik ishaldir. Et ve salatanın alerji yaptığınıda ilkkez duyuyorum emzirirken en çok yenmesi gereken şeyler bunlar

Şeker yerine pekmez katabilirsin tatlansin diye şeker çok zararlı herkes için büyük küçük ilerde sıkıntı yaşamasin mazallah sırf yesin diye zararlı hiç bişey vermeyin mümkünse meyve rendeleyin cam rendede hem suyunu hem meyvesini alır sekerede gerek kalmaz pirinç unlu irmikli muhallebi ler yapabilirsiniz seviyolar genelde onları kilo alımı içinde her bebek aynı almıyor maalesef benim gorumcemin kızı sürekli hasta kusar ne yese ek gıda kaşık kaşık anca yer ama o kadar kusmaya istahsizliga kilosu 7.5 benimki ne versen yer sürekli beni emer ama 7.5 aralarında 20 gün var yani her bebek aynı almıyor bebeğinizin sağlığı yerindeyse kiloyu pek takmayin

Doğum kilosu da önemli kaç kilo doğdu bebeginiz

Pekmez pek önerilmiyor. Tamamen doğal olması katkısız olması şart bence. Bazı doktorlar rafine şekerden daha zararlı olduğunu bile söylüyor

El yapımı organiklerden olması lazım marketteki hazirlardan değil onlar tabi zararlı

3 400 doğdu ama sütüm yoktu kilo verdi 3 günde kan şekeri de düştü 3 kiloya düştü

Yarım kiloya kadar kayıp normal şişi gidiyor bebeğin ..gorumcemin kızı 2600 doğdu ama şuan benimkiyle aynı o güzel kilo alıyor benimki yavaş aliyo yani gercekten takmayın rabbim sağlık versin kilo çok sıkıntı değil