Lütfen yardımm

Kızlar bugün akşam üstü bebeğime meyveli pekmezli muhallebi yapıp veriyordum zar zor iki kaşık yedi birdenbire aşırı derecede fazla fazla kustu ağlaya ağlaya sizce neden olmuş olabilir üşütmüşmüdr bzm burası iki gündür bayğı esiyor ama hava da aşırı sıcaktı diye kolsuz bide şort giydiriyordum üşütmüş olabilir mi bide bugün kadının biri yanımıza gelmşti bebeğimi alıp seviyordu kolunu bacağını öpüp durdu bzmkiler nazar etti diyor ondan sonra da ne yemek ne meyve hiç bir şey yemedi içmedi emzirmye çalıştım onu da istemedi uyuyamıyor da çok huzursuz ağlayarak uyanıyo kaç haftadr gece ztn mahvoldım on dk da bir uyanıktık şahtı şahbaz oldu tam uyudu bnede biraz uyuyım diyorum hop yine ağlayarak uyanıyor bnde diyorum hiç uyumaya çalışmamak daha iyi sonrası zor bana bi akıl verin lütfen ne iyi gelir iştahı tekrar nasıl açılır ne yapablrm

Kuzum bnm kızımda aynı skeilde memlekete geldik öpen kucaklayan bitmiyor ek gıdayu reddediyor memeyi de eskisi g yemiyir ateşi cmti götürdük acile adenovirus kapmış snein minnosda öyle olabilir .ateşi var mı

Maşallah ateşi şu an yok çok şükür az önce emzrebldm kaldırıp yerine koyacaktım yine üstüme kustu çok fazla dün akşamdan beri hiçbir şey yemedi korkuyorum ya

Başına güneş geçmiş olabilir yada sıcaklardan etkilenmiş olabilir geçende aynı şekilde benim bebeğim oldu başına güneş geçtiği için öyle oldu çok fazla kustugu için sıvı kaybı yaşadı ve halsizlesti hastaneye gittik serum taktılar kendine geldi

Güneşe çıkarmadım hiç ama evin içi çok esiyordu gece de hortum oldu üstünde kısa kollu şort vardı midesini üşütmüş olabilir o kadar halsiz ki dünden bugüne zayıfladı resmen bilmiyorum hastaneye götürsemmi calpol versem olurmu

Artık altına dusmus calpol fayda edeceğini sanmıyorum goturmelisiniz bnm kızım da halsiz uyuyor iştahsız ay o kadar sinirliyim ki düşüncesiz kocama bayram gezmesi diye tutturdu köpek dieyecegim bu hale getirdi çocuğumu

Büyük ihtimalle sizin bebeğinizde enfeksiyon kapmış olabilir rota virüsü yada adeno virüs geçen gün bende bebeğimi parka götürdüm kimseyle temas etmediğimiz halde ishal kusmaya yakalandı ve hiç kimseye bebeğinizi öptürmeyin kim olursa olsun gerekirse surat edin tavır koyun hiç kimse sizin bebeğinizin sağlığından önemli değil

Benim bebeğimde bayramın ilk günü aynı oldu. Çok kötü kokulu küstü. Sonra işte ek gıda reddi halsizlik huzursuzluk derken ishal başladı.

Evet adenovirus olmuş şükür ilaç etki etti de simdi biraz rahat eşimin suçu anlamiuor adam mal yah hakikeyen baba anne GB olamaz asla bn kiziuorum bırakmıyorum ama yine laf gecirrmiyroum tutturmuş gezme diye evet keisnlikle asla bırakmam kimse dokunsun bundna sonra bir evime gideydim :face_holding_back_tears:

Bnm kide öyle valla hiçbir şey yemiyı az önce yine iki kaşık muzlu yoğurt verdim onu da hmn kustu napim götürsem mi hastaneye

Hastaneye götrdnz mü şimdi nasıl çok gecmiş olsun

Aynen kuzum bend eaz önce yoğurtlunuz yaptım yemedi evet evet götürün keisnlikle bizim düne göre çok daha iyi şükür

Götürdük hastaneye iki haftadr köye gelmşz köy çeşmesinden su veriyorum bana çeşme suyu verme hazır su ver dedi ama aşırı ilgsz bilgsz bi doktor 9 aylık bebeğe çubuk kraker ver diyor nasıl verecem daha çok küçük diyo ha evet o zaman tuzlu patates ver diyorum başından savdı resmen antibiyotik fln yazdı devam ederse kullan dedi onun dşnda ne tahlil ne serum bişey vermedi gönderdi sinir oldum

Antibiyotik olarak ne yazdı acaba inşallah iyi gelir

İyi bir Dr denk gelmek Dr mesele ,ama kuzum bogazina baktiysa belki ondan yazmıştır yada rota diye düşünmüştür bu bayram gezmeleri mahvetti çocuklarımızı bnm kızda iyi toparladı ama hala ek gıda yemiyor sadece meme istiyor oda sadece sol taraf az önce sagdim sag göğsümu içmedi artık bn hasta oldum düşünmekten stresten yakaladı diyordum ayını ameliyat oldu kızım 49 gunllukekn iki ay hiç kilo almadı coo üzülüyorum şuan basım catkiyor dusnmekten napacagim bilemiyorum artık :face_holding_back_tears:ilaç ne yazdı sana peki belki ahnidir bizimkiyle

Bunları verdi evet sadece boğazına baktı

Ayy kıyamam yaa Allah şifasını versin inşallah insanın canından can gidiyor evladına bişey olunca gerçekten Allah kimseyi evladyla sınamasın

Bunı verdi

Güzel ilaçlar yazmış doktor inşallah çabuk toparlar minik kuzucuk georali içmeyebilir ama tadı çok kötü bilgin olsun canım onun yerine bol bol sıvı tükettirmeye çalış bebişine tekrar geçmiş olsun :heart_hands: