Kızlar iki gündür mamaya başladık bebeğim üç ay 8 günlük az mama veriyorum bi gün içinde bi de gece yatmadan önce mama verdikten sonra kendi sütümü vereblrmym çok ağlıyor mama yiyince de alışık mı değil bilmiyorum da ama yardımcı olur musunz
Aradan 1 saat gecsin oyle anne sutu ver yani mama ve anne sutu arasinda 1 saat olsun ard arda verirsen ikisini birden sindirimi zor olur azmi veriyosunda agliyo miktar olarak kac ml veriyosun
30 cc anca içirebildim ardından on dk sonra kendi sütümü verdim doymamıştır diye yanliş mı yaptım
Açkenmi verdiniz mamayi eger oyleyse cok az icmiş. Benim bildigim arada 1 saat olmasi lazim sindirimi kolay olsun diye. Mesela bende once emziriyorum asla doymuyo cok az emiyo zaten ve agliyo oyaliyorum sonra mama veriyorum cok az emdigi halde oyle yapiyorum bazen asla durmuyo mecbur veriyorum tabi emzirdikden sonra mama 3 aylik olmus sknti olmaz artik gibi yeni dogan degil. Peki mamadan sonr anne sutunu baya aldimi eger oyleyse zor icirdim 30 cc diyosunuz acaba mamayimi sevmediki yada biberondan dolayimi bilemedim
Önce meme bı en az yarım saat sonra aranmaya devam ediyor huzursuzsa 60 ml mama daha isterse 30 daha yaparsın yemesine göre de ayarlayabilirsin sonrasını. Biz de oncedek hem meme hem mamaydi öyle yapmamı söylemişti emzirme danışmanı.
Emzrdkten bi saat sonra mamayı verdim uyku saati geldiği için açlıktan uyanmasın diye daha önce de verdiğimde de pek içmyordu ağlıyordu müzikler açıyoruz oyun oynaya oynaya zar zor dikkatini dağıtıp içirebldk mamayı da biberonu sevmedi