Merhabalar. Bebeğim 2 aylık. Sezaryen doğum sonrası sütüm çok geç geldi yetersizlik yüzünden mamayla destekleyerek devam ettik. 2.ayda da günde 3 kezden en son 2 ye bazen de tek biberona düştük. Ölçüyü aya göre yükseltmiştim 2 den 3 e. Şimdi de kilosu sağlığı yerinde doktor bırakmamızı söyledi. Günde 1 devam ediyordum sütün geceye doğru bittiğini düşünerek. Meğer bitmiyormuş ama oğlum çok huzursuz mamaya alisti gibi mama gelince hızlı hızlı istiyor rahatlıyor. Benden az gelmesi sinirlendiriyor sanırım. Velhasıl süt artirmam gerek sanırım. Sürekli rezene, dut kurusu çayı içerim hurma, incir , kuruyemiş yerim. 3 lt su. Uyku, duş hepsi. Buna rağmen baktığımda bitiyor gibi yani kontrol edince. Bebeğim de bir emiyor sonra gelmeyince atıyor kendini ağlıyor. Neler yapabilirim başka? Paylaşırsanız sevinirim
Canımm bende aynı senin gibiydim sütün gelmediğini veya yetersiz geldğini sanıyordum. Aynen sandıklarını tüketmeye devam et. Süt yapan tek şeyin su olduğuna inanıyorum gerçekten bol bol su iç. Benim bebeğimde öyleydi o bıraktıkça sen zorlada olsa emzir o şekilde alışacaktır.
1 Beğeni