Mama değişikliği ile ilgili

Kızlar bebeğim çok gaz çıkartıyor ağlıyor sanki yetişkin insan gaz çıkartıyor gibi bazen peşpeşe… Aptamil kullanıyordum akşam bebelac başladım acaba mamayla alakalı mı diye ama buda aynı yaptı başka mama deneyeyim mi sürekli mama değiştirmek zarar verir mi lütfen bilen yazsın yardım :pensive: 21 günlük olduk

Ben mama da kullanmıyorum aşırı gazlı masaj yapıyorum gazını alıyoruz ama yok yine ağlıyor o kadar sıkıyor ki kendini

Bende çoğunluk mama canım sütüm az emmek istemiyor mecbur mama ama gaz olayı çok zor

Çok zor hemde Allah yardım etsin cümlemize

Benim bebeğimde gazlı bir bebek idi kolik deniliyor hatta ben sab simplex gaz damlası kullanmaya başladım ve birde golden GOAT mama kullanıyordum onu bırakıp Aptamil conformil kullanmaya başladım gazlı bebeklee için üretilmiş bir mama ve gerçekten faydasını gördüm o kadar rahatladı ki deneyebilirsiniz belki sizde fayda görürsünüz

Aptamilin bende conformili kullanıyorum iki çeşidi var ama sizinki hangisi acaba birisi depolarda yok diğerini aldım bnde o gaz ilacını doktora sorcam bnde şuan kullandığım var

1 Beğeni

Amin canım inşallah :palms_up_together:

Bunu kullanıyorum ben

1 Beğeni

Ayenn canım doktor baskasini önermişti bende o yok dedim depolarda bunu kullan o zaman dedi bunu kullanıyorum sanırım buda kabızlık yapıyor gün aşırı çıkıyor bebiş mamasina zeytin yağı koyuyorum

Ama o gaz ilacını sorcam bı cocukcuya bakalım

1 Beğeni

Aptamil gaz yapıyor . Bende cok mama degistirdim sma da kaldım. Bide mama yalinca icine 1 2 damla hakiki zeytinyağı damlat gaz yapmıyor

1 Beğeni

Kimisine göre değişiyor demekki canım en son ama dedi çocuk doktoru daha almadım kararsız kaldım ondanda memnun olan var olmayan var ne zor ya cidden… Evet çay kaşığı koyuyorum günde 1 defa zeytinyağı doktorlara göre 10gune kadar kaka yapmaması normal ama bana göre gün aşırı çıkmayınca rahatsız oluyor gibi anlamadim

Ben çok faydasını gördüm tabiki doktoruna danış ama ben başladığım an hem uyku yapıyoe hemde gazını rahat bir şekilde çıkarıyor çok şükür

Gaz cikartiyor arkadan ağızdan sadece sancılı ağlıyor çıkartırken onada işe yarar inşallah

1 Beğeni

Sma optipro kullanıyorum ama gazlı bebekler comfort kullanıyor

1 Beğeni

Optiroptoyu önerdi canım doktor

1 Beğeni

İnşallah yarar

1 Beğeni

Ben de onu kullanıyorum gaz yapmadı

Yarın sorcam doktora bakalım canim

Optiproyu kullandık başta yenidoğan olduğu için pek anlayamadım iyi geldi mi gelmedi mi gazı vardı internetten comfortu gazlı bebekler için diye okuyunca onu aşdım bu daha çok gaz yapmaya başladı bebeğimde