Mamayı hazır su ile mi yapıyorsnz çeşme suyu ile mi
Çeşme ama kaynatıp yapıyorum
Ocak veya kettle fark eder mi peki
Ben aritmadan dolduruo kaynatip yapiyorum sogumus suyu ilitiyorum cezvede yapiyorum.ama gunluk yeni su kaynatiyorum
Doktoruna sordum kaliteli bı hazır suyu ılıtıp verebilirsin dedi
Hazir suyu kullaniyorum
Normal hazir suyun icine cok az kaynamis sicak su ekliyorum ki su ılısın mama cozulsun diye
Hangi marka hazır su
Hayat su
Hangi marka kullanilmali onu bilmiyordum
Kettle da kaynatıyorum
Hazir suyu kaynatiyorum mama yapacagm zmnda isitiyrm ilik seklde hazrlyorm
İçme suyu kaynatıyorum bir kavanoza dolduruyorum günlük.
Ben aritma dolduruyorum kaynatıp cam kavanoza koyuyorum sonra cezve ile isitiyorum ve doktorun dediği bana her mama da aynı 40 derece olacak mamayi o şekilde vericeksin soğuk olursa gaz yaparsın demişti 40 41 derece ideal oluyormuş
Hazır su ile yapıyorum canım kaynatıp çeşme sularında çok mikrop varmış doktorlar o şekilde diyo
Vayy cok tskr ederim bu bilgi icin o yuzdenmi gaz oluyor bazen yami cezvrye koyunca suyu kaynamaya yakin alttan pit pit olunca kapatiyorum sicak oluyor oylebir bardaktada ilitiyorum biberonu ama mamayi sicak suyla yapuyorum diger turlude cig olurmus sayin doktor annem @Simay dedi
Bende hazır suyu cezvede kaynatıyorum termosa koyuyorum 1 günde bitiriyor zaten ekstra kaynatıp bide soğutuyorum termostaki ile soğuttuğumu karıştırıp ılık halde mamayı hazırlıyorum. Ketılda sanki bana hiç kaynamamş gibi geldiğinden cezvede kaynatmak içimi rahatlatıyor
Bende cezvedd kaynatiyorum. Mama kutusunda da 10 dakika boyunca kaynatin yazıyor. Kaynatıp ılımaya birakiyorum hafif soğuyunca termosa koyuyorum.