Mama hazırlarken kaynamış sumu dökülmeli?

Kizlar mama illa kaynayip sogumus suyla mı yapilmak zorunda
Arıtma sularıyla olmazmı damacana su falan
Disarda mama haizlramak zorunda kalirsak ne olacak

merhaba canim
ben caydaklikta suyu kaynatip termosa koyuyorum termosun icinde kaynak sicak su oluyor birde 500 ml hazir su bulunduruyorum sicak sudan cok az koyup uzerine hazir sudan koyuyorum zaten mamayi ılık olarak veriyoruz ya o yuzden hazir su olması yada arıtilmıs olmasi zarar vermez cunku biberona cogunluk hazir soguk su koyuyorum 4 ayligiz bir problem yasamadim canim

1 Beğeni

Yani biberona hazir su koyuyoruz uzerine ılıması icin sicak su ilave edip mama ekliyoruz
Bebegim anne sütüyle besleniyor ama mecbur kalinca mama takviyesi yaomayi dusunuyorum
1 aylik bebegime de boyle verebilirim yani dimii

tabiki benim sutum cok fazla yoktu ilk zamanlar ben bebegime dogdugundan 2.gunden itibaren bu sekilde verdim suandada biraz obur oldugu icin he beni emiyor hemde maa yiyor dogdugu andan itibaren soguk suyu hazir su kullandim

1 Beğeni

tabiki verebilirsin

1 Beğeni

Ben çay içtiğimiz kaynanmış suyu yeniden doldurup ocağa koymadan önce içindeki suyu sürahiye döküyordum şimdide öyle yapıyorum.

Mama veya su hazirlarkende sıcak su döküyorum biberona ılık olsun diyede sürahiye döktüğüm kaynayıp soğumuş sudan ilave ediyorum bu şekilde rahat oluyor

1 Beğeni