Mama mı devam sütü mü?

Kızlar bebeğim 1 yaşına giricek bu zamanada kadar mama kullandık 1 yaştan sonra süte mi geçmeliyiz acaba ?

Benimde 1 yasında ogium ben sadece gece 12 de mama veriyorum sabaha kadar uyanmıyor gunduz de inek sütü ve ek gıdalar

17 ayligiz dogdugundan beri mama veriyorum 2 yasina kadar vericem ilk cocugumada 2 yasa kadar mama verdim anne sutude almadiklari icin.

Devam sütü ve mama arasında ne fark var canım mesela 1 yaşından sonra 4 numaraya geçiliyor ya üstünde çocuk devam sütü yazıyor yanı o mama olmuyor mu şimdi baktım 2 numaradan sonra devam sütü yazıyor yani o mama değil mi

Düşünceme tercüman oldunuz bende cevabı merak ediyorum sizin gibi biliyordum bende çünkü

Şaşırdım şuan bende devam sütü yazdığını görünce farkını bilmiyorum ben ama mama diye veriyordum

Bende aynı şekilde belki açıklayan olur bekleyelim

Galiba aynı şeyler ya bende pek bilmiyorum işte ben hep mama verdim şimdiye kadar başlarda anne sütü +mama alıyordu 4cü aydan sonra tamamen mamaya geçtik şimdi ek gıda+mama olarak gidiyoruz. 1 yaşına cok az kaldı bu markette satılan günlük sütler var kimisi ondan veriyormuş da sorayım sizede dedim bi neler veriyorsunuz diye galiba biz mamadan devam edicez 2 numara veriyorduk şimdi 3 numaraya geçicez