Merhaba bebegim 6 ay 6 gunluk 2 numaralı mamaya mi gecicem artık bilgisi olan var mi
Kimse bilmiyor mu
Evet artık 2 numaraya geçebilirsiniz 10.ayın doldurduktan sonrada 3numara verebilirsiniz
neredeyse 8 ayligiz hala 1 numara kullanıyoruz doktorumuz öyle istemişti ama bende merak ettim yarın danisacagim 2 ye geçelim mi diye artık
İyi akşamlar hangi mamayı kullanıyorsunuz ?
Aptamil ama bizimki alerjik Bebek olduğu için raporlu mama kullaniyoruz şimdilik ![]()
Geçmiş olsun öncelikle toplatılma kararı çıkarılmış Aptamil için bende mama arayışındayım o yüzden sordum
öncesinde hipp kullanıyordum eğer alerjik durumu olmasaydı kullanmaya devam ederdim sanırım biraz yoğun tadı her bebek sevmeye bilir ama eğer severse denenebilir
Benim bebeğim de sadece hipi severek içiyor sma içiyordu toplama kararı alınca hipe geçtik Aptamilde çok gaz sorunu yaşadık
bizimkini kapsamadi diye okuyorum ama yarın bunu da sorayım doktora teşekkür ederim
Evet yanlış hatırlamıyorsam 350 gram olanlar toplatılıyor
Bebelac kullanan var mı peki
Aptamil proseyno kullanıyordum doktor hipp önerdi onu aldık ama pek icmedi onu gerçi şu an biraz burnu tikali o yuzden de yapmış olabilir ama aptamil daha tatlı da gelmiş olabilir
Biz kullanıyoruz