Mama reddi kusma

Merhaba lar 1ay 28 gunluk bebegim doğduğundan beri kendi sütümu veriyorum arada neden bilmiyorum stres korku cekiliyo sütüm bazende yetmiyo takviye mama aldim aptamil bebelac 3 tane farkli farklı biberon denedim naptiysam almiyo hic birsekilde bi ara cok açken denedim kiyamam bikac yudum aldi onceden yediklerinde kustu birden agzindan burnundan fışkırır casına baya kustu ve baya tatsızlık yasadi zsten ara ara buselik kusardı cok korktun üzüldüm vicdan azabı duydum ama olurda yetmezse büyüdükçe napicamya?

Mamadan mamaya fark ediyor bende ilk aylarda hep anne sutunu veriyordum 2. Ayda anne sutunu reddetti mama verdim aptamil1 numaraydi kusmasi vardi yine ne denediysem sonra bebelac falan denedim sadece disari ciktigimda veriyordum fazla verince yine kusuyordu kav olcu veriyorsun dikkat ettin mi

Evet ölçü tablosu var ona gore ayarlı yorum ama bmm demek istediğim hic agzina almiyo bile

Bende ikinci çocuğuma biberon tutturmakta zorlandım açta olsa tutmuyordu ama biberon tutması benim için çok önemliydi buzluğun bir çekmecesine sütümü sağıp koymuştum çünkü tek dışarı çıkmam gereken zamanlar oluyordu birilerinin bakabilmesi gerekiyordu. Biraz aç bıraktım 1 hafta sonunda inadını kırdı tuttu. Lansinoh marka denedinmi memesi yumuşak çoğu bebek tutuyor o biberonu

Evet bnde oyle duydum onuda almaz doye pes ettim bide galiba reflüsü var neden bilmiyorum doktor ultrason bakti buyuk sehire sevketti asiri kusuyo bnde korktum bidaha denemedim bide aynn bnde disari cikmam gerekiyo bazen kda var