Bebeğim 53 günlük doğduğundan itibaren hem mama hemde anne sütü alıyordu sütüm gelmeye başlayınca yavaş yavaş mama sayısını azalttık ama 2 gündür hiç mama istemiyor çok zorlayınca öğürüyor bende sütümün yeterli olmadığını düşünüyorum en azından günde 3 kere falan yese iyi olur ne yapabilirim bana fikir verin lütfen
Doyuyor demekki memeyle niye mama vermek istiyorsunuz ki ne güzel meme yetiyor
Mamayı bıberonda verdıgınız için kabul etmıyo memeye alıştığı için . Benım bebegımde ilk doğduğu hafta sarılık olmuştu mamayla destekledık . Sonra sarılık gecınce bıraktık mamayı çok şükür sütüm yetıyo ama dışarda işim olunca sagım yapıyorum sütü bıberonda içmiyo memeye alıştığı için . Sizinki de böyle bı durum olabılır bnce
Aslında diğer kızımda da bu durumu yaşadım mama yemeyince aşırı zayıfladı ve hiç kendini toplayamadı şimdi bu kızımda öyle olsun istemiyorum o yüzden sütüm yağlı değil yaramıyor sanki yavrularıma
Açlıktan kıvranıyor ama biberon ağzına değdiği anda ısırıyor tiksiniyor ama memeyi hemen alıyor tabi ki emmesi çok çok güzel ama büyüdükçe ikisini aynı anda istemiyor
Ayy anladım Allah kolaylık versin
Sağol canım hepimize inşallah
Benim bebişte aynısını yaptı biberonu değiştirince aldı. Philips kullanmaya başladım anne memesi ucuna benzediği için tuttu. Ama sütün azaldığını hissediyorsan bence bolca havuç ve kuru dut yemelisin
Yeni biberon ve emzik sipariş verdim gelmesini bekliyorum öylede biberondan dolayı mı almak istemiyor bakıcam kuru dut çok tüketiyorum ama havucu duymamıştım onu da bol bol yerim çok sağolun