Merhabalar. bebeğim 1 hafta sonra 4 aylık olacak ama beni şimdiden ek gıda telaşı aldı. tarif kitapları aldım bile ama mama sandalyesinde kararsız kaldım. ikea antilop hafif pratikmiş ama çok dümdüz geliyor yani deneyimi olanlarlar yorum yazabilir mi. bir de tezgah üstü mama sandalyesi de alacağım onun için de öneri bekliyorum.
mama sandalyesi olarak çok rahat elele baby ürünü gayet kullanışlı ve hafif ikea antilop genelde Cafe gibi yerlerde denk gelip kullandık kafeler için ideal ama ev için pek güvenli gelmedi ve çok plastik tarzda pedi falan yokdu kullandığımızda. Ama evimde bu var ek gıdaya doktorumuzun demesi üzerine 5. Ayın sonlarında tadımlarla başladık . Şu an 16 aylık hala kullanırız fonksiyonları güzel .
Mama oturağı da ben mutfak tezgahın hiç koymadım ama banyoda kullanıyorum trendyoldan almıştım iç pedi ile gönderim sağlıyorlar diye e bebekte de var babyjem marka kilidi güzel yanlardan aldım özellikle basıp açma olmasın diye büyüdüğü zamanlarda falan banyoda duran kızım korkuyor artık durmuyor o yüzden alt vakum silikonları çok güzel baya yüksek tutuşa sahip o çığlık çığlığa debelenmede bile yerinde kalıyor tavsiye ederim her iki ürünü de
çok açıklayıcı olmuş teşekkür ederim
evet babybjörn i çok öneriyorlar ve özellikle yandan açılması önemliymiş. bi video görmüştüm tenhaya koymuş bir anne bebeğini ama yandan açılma olmadığı için mutfak dolaplarından dolayı çıkaramamış. çok korkunç bir durum
mama sandalyesi için de güzel görünüyor bu evet. alt kısımdaki alan ayak koyma alanı mı acaba? bu ikeanınkinde falan ayak koyma aparatı olmadığı için ek olarak almak gerekiyormuş
Ikea antilop kullanıyorum. Oğlum 22 aylık. Ev içinde taşıması kolay. Oturma kısmı pek geniş değil. Ayak basma kısmı yok onu ekstra almak gerekiyor. Oturma minderi de yok ama yanlar ve sırt için minderi var onu da ekstra almak gerekiyor. Oğlum çok hareketli herhangi bir düşme devrilme tarzı birsey yaşamadık. Sağlam bir mama sandalyesi. Ama artık inmek için mama sandalyesinden kalkıyor.
Hen ayak koymak için evet ama kızım şu an mesela oraya erişemiyor yani biz daha çok yemek yedirirken oynasın diye oyuncaklarını bazıları orada önlüğü ıslak mendili falan şu an o işlerde daha büyüyünce oraya erişebilir tabi. Mama sandalyesin de 2 tepsili ve 4 ayar kademesi var tepsinin bebeğin kilo durumuna göre de isteğinize göre ayarlarsınız.
o videoyu görmüştüm ama banyoda çok işime yarıyor