Mama Sandalyesi Önerileri

Peki kaçıncı ayda kullanmaya başladınız

Aslında büyükler sizle beraber oturup yiyecek yaşa gelene kadar otururlar tahminimce 2 3 yaşa kadar sığar

Ben de öyle düşünüyorum ama eşim bugün benim kararsızlığıma dayanamayıp almış :grimacing:

Sandalyemiz geldi bakalım da bu seviye yorucu olucak sanırım :grin:

4 Beğeni

Gule gule kullansin bebis

Telekkür ederiz :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Ek gıdaya yeni başladık. Mama sandalyesi arayışındayım. Kullanıp memnun kaldığınız ürünler var mı?

Ben elelebaby nin bu linkteki modelini aldım 1 aydır filan kullanıyorum çok kullanmadım daha ama şimdilik çok memnunum. Temizliği kolay çok yer kaplamıyor ve sonrasında kısa ayaklarını takıp küçük sandalye haline de getirebiliyorsunuz. Ayak koyma desteği yok ama ben daha sonra bu modele uygun bulabilirsem alıp ekleyeceğim. Şimdilik ayakları zaten kısa kalıyor.

Joie mimzy lx almistik, bi sure kullandik, sonra farkli bi amacla plastik oturaklardan aldik ve aldigimiz gunden beri onu kullaniyoruz. Temizlemesi, toplayip kaldirmasi vs her seyi cok pratik. Zaten hafifcik plastik bi malzeme, tut suya gec. Ayrica misafirlige gittigimiz yerlere de rahatlikla goturebiliyoruz. Digerini kullanmak su an cok yorucu geliyor. Hantal, kocaman, cok yer kapliyor ve kumas oldugu icin temizligi zor. Emniyet kemerleri, 2 kat minderi vs. vs. Tabi guvenlik acisindan kiyaslanamazlar, her an yaninda olmaniz gerekir bu plastik urunlerde, ozellikle masa gibi yuksek bi yerde kullanırsaniz. Urun gorseli;

Ayak desteği olsun diyorlar ya mutlaka, ben direkt öyle bir model bakayım. Gerçi boyu kısa gelebilir şu an

1 Beğeni

Teşekkür ederim bakacağım buna, vakumlu değil sanırım

Yok degil ama guclu ittirmedikce kaymiyor