Arkadaşlar mama sandalyesi için nelere dikkat ediyorsunuz öncelikli olarak nelere bakmak gerek. Kullanıyorsanız iyi ki bar ya da keşke dediğiniz bir özellik var mı ?
@Gunel sen almıştın memnundun yalnış hatırlamıyorsam.
Markasknı paylaşa bilirmisin canım?
Ben almadım mama sandalyesi
Çünki bizimle yiyor asla oturmaz başka yerde
Ne güzelmiş ama ben artık sandalyeye bırakıp rahat etmek istiyorum
Ben hem oturak hemde mama sandalyesi aldım, öncelikle pratik hantal olmayan katlanabilen katlandığında küçücük olabilen pratik bişe olsun ki sonra onu koymak için yer arama,
Üst tablası çıkabilen bişe olsun yıkaması kolay oluyor hatta çift tablalı olanlar candır üstü pislenirse hemen kaldırıp altını kullanabilirsin,
Emniyet kemeri 5 noktalı olsun ki bebeğin güvende olsun,
Bebek oturağında değil tablada bacak arası güvenlik alanı olsun yoksa oturma alanı çok daralıyor,
Kaç kilo taşıdığı önemli genelde 13 kg taşıyorlar,
Kumaşı hem bebek oturunca rahatsız etmeyecek yumuşak olacak hemde yıkanabilen olacak yoksa çok pisleniyor,
Ayak koyacak alanı olmalı ki bebek ayağını güvende hissetsin,
Yemek yedirmek için tam dik pozisyonu ve dinelenebilmesi için Yatış pozisyonu olsun ki sen mutfaktayken içine koy dursun hatta uyuyabilsin,
Ahşap olmasın ki çok kirlenince sok banyoya yıka aklıma gelenler bunlar,
Şu modele bir göz at derim kullanıp memnun kalmayan yok gibi
Heh işte aklımda iki tane vardı biri buydu maxi cosi bu ama dediğin gibi bunlar 13-15 kg kadar. Ama sonra diyorum ki 5-6 sene hatta ömür boyu kullanacağı bi sandalye alternatifi var onu mu alsam katlanmıyor tamam ama masada kalır hep. aşırı kararsız kaldım
Cnm bizimki bu resimdeki ne benzer bi model 2 çocuğumada kullandım inşallah oğlumada kullanıcam yakında bu sandalyenin en büyük artısı çok hafif olması çocuk üzerindeyken bile rahatça kaldırıp yer değistirebiliyorum tepsiside çıkıp yıkanabiliyor bebiş büyüdüğündede kolayca parçalara ayırıp kaldırabiliyorsun azıcık yer kaplıyor. Çoğu mama sandalyesi bana çok hantal geliyor. Diğer mama sandalyelerinin özelliği ne bilmiyorum ama ben iş görsün yer kaplamasın yeter kafasındayım o yüzden bu benim işimi fazlasıyla görüyor
Ucuz olup iş görmesine
Katlanabilir olması benim için çok iyi gittiğim heryere götürüyorum klasiklerden benimkisi
Fonksiyonel olanlara bende çok baktım kulağa mantıklı geliyo uzun yıllar kullanması ama sonra dedim ki ya bebekliğini yaşasın 1 kere alınıyor nasılsa zamanla eskiyecek zaten çocukta sıkılacak 15kg olana kadar kullanırım nerden baksan 3 yıl kullanıyor çocuk bunuda büyüyünce de onu sevecek mi oturacak mı onda belli değil kendi istediğini alırım dedim
ama ahşap sandalyeler rahatsız oluyormuş çocuk için ayrıca yıkama şansım yok o yüzden o modeli de eledim
Mantıklı benim evimde küçük aslında çok hareket ettiremeyeceğim
Ben pek biyere gidemiyorum maalesef ya
Bunlar çok güzel de işte ben uzun süre kullanmam istiyorum
İşte benim de şuanki en büyük adayım ahşap onlarında böyle minderleri var ayrı sen memnun musun kullanılır dimi uzun süre bir de ayak destekleri sürekli ayarlanıyor
çok hoşuma gitti
Canım ben olsam şu ilk attığın model varya onu tercih ederdim. Onun artısı altı tekerli istediğin gibi mutfak oturma odası arası götürebilirsin ve benim çocuklarım sürekli mama sandalyesinde uyayakalırdı keşke yatabilen bir model olsa diyordum uyuduğunda hemen kademesini ayarlayıp yatırabilmek büyük avantaj bence
Ve birde önbarın tamamen çıkması iyi oluyor çocuk büyüdüğünde rahatca içinden çıkarabilmek için bilmiyorum ahşap olan modelde çıkıyormu
Benimki ust tarafta ayriliyo yemek kosesine de koyuyorum nere olursa bazen koltuk.