Mama sandalyesi önerisi

Arkadaşlar merhaba oğlum 4 aylık ve artık yavaştan ek gıda alışverişine bakıyorum
Mama sandalyesi önerisi istiyorum yazarsanız çok sevinirim

Kraftın sandalyesini aldık memnunum ben. Kayma , devrilme , düşme falan olmadı hiç. Link bırakıyorum.

Ama biz bu fiyata almadık civilden almıştık. Civilde de bundan kalmamış başka modelleri var

https://www.elelebaby.com/elele-verona-4in1-ahsap-bebek-mama-sandalyesi-ve-mama-oturagi-deri-pedli-yesil

Bende bundan almıştım memnunum 14 aylık hala kullanır düşmeye vs. Yaşamadık

Biraz oturma kısmı dar gibi bebeğiniz kaç kilo acaba şimdiden maşallah diyeyim de oğlum biraz tombul benim de sığar mı acaba bilmiyorum

Oturma yeri 4 kademeli benim kızım da tombiş bir bebek oldu hep şu anda 1 yaşında 12 13 kilo arası

1. Ayında kızım yanlış hatırlamıyorsan 9 10 kilo arasındaydı

Yani tepsiyi ona göre takıyorsunuz 4 kademe derken onu kastediyorum. Gayet sığar yani. Bir de ekleyim alt kısmına da oyuncak önlük vs. Koyuyorum yemek yerken oyalıyor iyi oluyor

Bu ürün çok güzel ama biraz pahalı takip edeyim de düşerse alayım inşallah,

Yani diğer markalara göre elele baby ürünlerinden memnunum park yatağını da kullanıyorum . Mama sandalyesini annemler almıştı hediye olarak bize pek maddi yükümlülüğü olmadı ama modeli ben araştırıp bulmuştum . Genelde de kızıma bir şey alacağımız zaman taksitleme yoluna gidiyoruz. E bebek mağazalarında veya online özel indirimler yapıyorlar bazen öyle taksitle de alabilirsiniz hem dokunmaz hem de az az ödeme yaparsınız. Daha yeni oto koltuk aldık 5 bin küsür liraya yanlış hatırlamıyorsam 9 ay taksit ödemesi var az az ödüyoruz öyle olunca

Benimki de bu model cok memnunum hatta suan indirime girmiş bebek buyudugunde ayrılabılıyor masa olarak çok kullanışlı