Mama sandalyesi önerisi

Çok karasiz kaldim önerebileceğiniz ürünler var mı?

Merhaba, Joie Mimzy Lx model mama sandalyesini tavsiye edebilirim.

1 Beğeni

Ikea antilop hem temizliği hem de taşıması kolay

1 Beğeni

Ayak desteği olmasına dikkat edin

1 Beğeni

Evet ayak desteği yok ama trendyol, hepsiburada da falan satılıyor ordan alabilirsiniz ben oyle yapacağım

Ikea antilop kullaniyorum bende, cok memnunum. Arkadaşlarin dedigi gibi ayrica ayak destegi de satin aldim, tavsiye ederim.

Bizimde joie bende çok memnunum

1 Beğeni

Bende yeni kullanmaya başladım henüz ama tüm beklentimi karşılıyor, güzel günlerde kullanın :dizzy:

1 Beğeni

Ayak desteği hangi satıcıdan aldın link veya ekran görüntüsü atabilir misn?

Satıcıda tükenmiş link atamiyorum o yüzden. Ahşap antilop uyumlu diye aratmistim.

1 Beğeni

Teşekkür ederim

Sizce bunlar iyimi kullanan var mı?

Ben bunun benzeri olan kiwi koala kullanıyorum çok memnunum kademeli olması ayrı güzel ön tepsisi çıkıyor normal sandalye olarak kullanılıyor çok memnunum kısaca :joy:

1 Beğeni

Ikea antilop veya onun benzeri olan mama sandalyelerini tercih ederseniz rahat edersiniz çünkü ek gıda döneminde ortalık bir hayli batıyor ve kolay temizlenebilmesi ve kolay taşınması kesinlikle çok önemli

2 Beğeni

Bizde ikea antilop kullanıyoruz çok memnunuz ayak desteği de aldım fakat bizim oğlan çok hareketli orda da bir yaramazlık buldu. Ona basıp kalkmaya çalışıyor diye aşağıya indirdim.

1 Beğeni

Nerden aldınız trendyolda baktım da kötü yorumlar çoktuayak desteği felan hemen bozulmuş kemeri kopmuş felan

Antilop için oturma yeri küçük fazla uzun kullanılmaz diye gördüm görünüş olarak da öyle sanki küçük gibi ben uzun süre gitsin istiyorum bir de kemeri sadece alttan omuzdan yok benim kızım sarkıyo aşağı guvenli gelmedi

Trendyoldan aldım ama hiç öyle birsey yaşamadım sapasağlam duruyor

14 aylık bebeğim için ek gıdaya geçtiğinden beri kullanıyoruz. Bir süre daha kullanırız zaten sonrasında da normal bizim gibi sandalyeye oturur inşallah. Ama istediğiniz özelliklerde şöyle bir sandalye var. Ben buna bakmıştım sonra geri nedense vazgeçtim sebepsiz yere

1 Beğeni