Kızlar trendyoldan mama sandalyesi alıp m3mnun kalan var mı yada kullanip ordada satılan
E bebekten aldım kendi markası çok memnunum. Bir tık hafif olabilirdi ama sapasağlam. Online olarak da bakabilirsiniz
Hangi modelini aldınız acaba?
Ben master cook modelini almıstım ama haftasonu iade edecegim cunku masasını ayaklarıyla itip düşürüyor. Ayrıca sırt kademesi sert bir sekilde geriye sallandında kendiliğinden geriye düşüyor..
Ben almadım ama 10nisan a 101kataloğounda fisher price nin mama sandelyesi gelmiş gözüküyor. İyi bir şeye benziyor, bakabilirsiniz.
Bende bunu almayı düşünüyorum kardeşim almış bundan kullanıyor çok güzel kullanımı rahat
Hepinize teşekkür ederim tek tek bakacağım
Parasını hak etmiyor bence ben subat indiriminde 2000 tl ye aldım ama o bile cok..
Biz oldukça memnunuz yaklaşık 3 aydır kullanıyoruz hiç bir sıkıntı yaşamadık
Ben de yeni alsim civilden baby care diye bı marka confort biseyler yazıyordu şimdilik cok memnunum 5 noktalı emniyet sökülen tepsi her masaya ayarlanabiliyor aşağı yukarı çıkıyor oturduğu yer çok rahat görünüyor sadece ayak yeri ayarlanir değil ama şuan küçük ayakları sallandikca takılan aparatlar varmış ondan şeyederim