Arkadaşlar bebeğim bugün tam 4 aylik geceden beri hic uyumadi kucaktan inmedi hep agladi nesesi hic yok meme de emmedi atesi 38di hep 4 ay acılarını yaptirdik kilo alimi cok az dedi hemsire mamaya basla 2 hafta sonra gel dedi büyük ihtimalle 4 ay atağı olduğu için uymuyor ve huysuz diye düşünüyorum mama tavsiyesi verebilir misiniz bana hipp sekerli sms sevmiyorlar genelde dedi hemşire
Ben golden goat veriyorum keçi sütlü mama üstelik anne sütüne en yakın mama bebeğim severek içiyor kısa zamandada kilo alımı yerine geldi önceden diyet mama kullanıyordum hiç kilo almamıştı bu mamayla 3 haftada 750 gram aldı bebeğim ama senin bebeğin severmi yermi bilmiyorum canim
Teşekkür ediyorum
Biz Sma Optipro kullanıyoruz. Kilo alımını da iyi destekledi. Mamasını hiç reddetmedi.
Cok teşekkür ediyorum meme reddi yasadiniz mi acaba
Evet yaşadık ama kızım erken doğdu kilosu da düşüktü tutamadı memeyi mama da başlattıklari için kafa karışıklığı yarattı memeyi reddetti tutmadı sağım yaparak 6 ay emzirdim
Merhaba bizde 4 ay 1 haftalığız benim oğlum hem mama alıyor hem de meme doğduğundan beri birçok mama denedik gaz ve kabız yapmayan ve kilo alımıda en iyi olan hipp organik combiotic kullanıyoruz ve çok memnunuz
Cok teşekkür ediyorum
Bunu da deneyecegim cok teşekkür ediyorum 4 ay ataği nasil acaba bizim zulüm gibi geciyor
Biz de aptamil ile basladik , sonra hipp organic kullandik, suan sma kullaniyorum açıkçası kızım cok sukur hepsini yedi simdiye kadar kilo alimi da iyi gidiyor inşallah ayni devam eder
Sabah akşam sürekli kucaktayız tek derdimiz kucakta olup ev içerisinde gezmek ve bu beni aşırı yoruyor