Arkadaslar anne sütü ve mama veren varmı bebeğine 1 aylık olduk hem anne sütü hemde mama veriyorum çünkü sütüm cok az geliyor doymuyor ama çok gazımız oluyor hiç durmuyor acaba ikisini birden verdiğim içinmi gazı cok oluyor
Meraba ben de ikisini birden veriyorum hem anne sütü hem mama Aptamil conformil kullanıyorum çok değiştirdim çok denedim 2 aylık şuan conformil de kaldık benim bebeninde gazı çok doktor dedi mide tam bosaldiktan sonra yedir hazmedemez gaz olur gaz damlası falan vermedi hep çöp onlar dedi kendime kimyon suyu rezene yapıyorum sürekli komşumda bir çay kaşığı ağzına ver dedi bebeğin önce vermek istemedim direndim ama cagresiz kalınca denedim işe yaradı
Bizde dün aldık gaz damlası ama bi faydasını göremedik sürekli çığırıyor bizde bebelac veriyoruz
Masaj yap ona bol bol çok yedirme gaz damlalari gerçekten bir işe yaramıyor Dr bile dedi boşuna almayin çöp hareket ettir bebeği sürekli benimkinde azalma var çok şükür bide atak haftası mi ona dikkat et o zamanlar daha yoğun
Ettiriyorum sürekli masajda yapıyorum inşallah biran önce gecer gerçekten cok zor bi dönem
Bende 3 ay hem anne sütü hemde mama kullandım sütüm az olduğu için ,bizimde gazımiz oluyordu,ikisini bir arada verdiğimiz için değil,mama gaz yapıyor normalde, ilk 3 ayda zaten bebeğin gazı normal karşilanıyor,üstüne bide mama verince şiddetleniyor haliyle.
Bizde aşırı gaz vardı davul gibi oluyordu karnı bebeğimin hiç yatmıyordu şişi, artık mamasın değiştirdik hem kabız oluyordu hem gaz.
Birde Alvumrelax şurupu var onu kullandık iyi gelmişti şükür
Bizde gaz damlası aldık ama hiç bir faydasını görmedik
Gaz damlalarının hiçbir faydası olmadı bende de. Ayağını göbeğini sıcak tutun sürekli alt değiştirdiğimde masaj yaptım ben bi de biraz probiyotik kullandım sonra hiç sorun yaşamadık yani bunları öğrenmek 1,5 ayımı aldı 2.5aydan sonra gaz sorunu yaşamadık zaten
Daha bebiş çok yeni ilk 3 ay zaten gaz sancısı normal kabul ediliyor o yüzden ilaç tam etki gösteremeye bilir
Aynn bugün doktora gittik 3 ay normal dedi
Evet probiyotik duymuştum iyi geliyor diye kimyon cayı dediler bugün onu içtim inşallah faydası olur
Bir de ayaklarını göbüşünü sıcak tutun I love you masajı yapın
Üzülme canım geçecek ,sabr etmek gerek
Evet yapıyorum onu
Öyle Allahım bilinmedik dert vermesin