Mama ve kabızlık

Merhaba arkadaşlar bebeğim 30 günlük birden sütüm kesildi ve mama vermek zorunda kaldık bebek emerken kilosunda artış olmamış malesef. Aptamil conformil ile başladık kabızlık var bebekte sma ile devam ettik hala kabız şuan hipp deniyoruz ve fitil atmadan tuvaletini yapamıyor gazıda biriktiği için durmuyor hep ağlıyor mecbur fitil koyuyoruz bu durumu yaşayan ve çözüm bulabilen varmı aranızda. Biogai gaz damlası kullanıyorum oda işe yaramadı zeytinyağı içirdik onunda faydasını göremedik ne yapacağımı şaşırmış durumdayım

1 Beğeni

merhaba canim biogaia probiyorik bende onun cok faydasini gormedim neler denedim sadece bitgisel olarak nurse harvey’s tek gecerim bu gaz damlasini normal mamasini hazirla 3 4 mamada bir mamanin icine 5 damla damlat ne gaz sorunu ne kabizlik sorunu kalir biz cok cektik kabizliktan cok sey denedim 2 aydir bu sekilde rahat ettim nurse harveys gaz damlasi zaten bitgisel sabah 20 damla aksam 20 damla veriliyor gaz icin ben bunu böldum sadece 3 4 mamada bir mamanin icine 5 damla damlatiyorum cok cok rahat ettim bende cocugumda cok sukur

Biogia gaz damlası değil canım probiyptik. Onun yanında nurse kullan. Bende nezaöan mamaya başladıysam çocuk kabız olmuştu 1 yada 1 buçul aylıkken başlamıştım bende . Aptamildi çok kabız yaptı. Sonra organik mama verdim perga oda çok güçlü geldi karaciğer enzimleri yükselmişti. Ama kabız falan tüö sorunları çözmüştü. Şimdi baby goat kullanıyorm içinde palm yağıda yok gazda yapmıyor biraz balık kokuyor ama olsun çocuk içiyor. Bide kolikbiberonu al. Biberondan hava yutar çok gaz yapar. Her beslenmeden sonra üstten gazını kesin çıkar . Şuan 5 bçuk aylığız bazwn gazlanıyor bazende çok iyi çıkarıyor ama ben nurse kullanıyorum hayla

Çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgi için çok zor bir süreç malesef

Çok teşekkür ederşm o mamayı nerden temin edebilirim ne yapacagımızı artık bilemiyoruz ve yıprattı beni çok

1 Beğeni

3 4 damla zeytin yağı verebilirsin bir de sağlık ocağındaki ebemiz bana poposuna serçe parmağının tırnağını kes masaj yaparak uyarı ver demişti öyle yapınca 1 2 saat içinde yapıyor Aptamil bizde gaz yaptı sadece sonr sma kullandım oda kabızlık yaptı şimdi hipp kullanıyorum gayet iyiyiz istersen birde EVOLVİA mamayı deneye bilirsin

Baby goat ebebekten alıyorum canım