Mamadam süte geçen varmı

22 aylık olucaz mamayı bırakıp süte geçmek istyorum ama iki gündür deniyorum sütü içmiyor arkdaslar biskvide koydum sadede verdm ama yok içmiyor nasıl alştrabilirm

Ben süte 1 yaşında geçtim ama mama veriyorum gece uyumadan once sabaha kadar tok tutuyor süt çabuk acıktırıyor

Tahin alerjisi yoksa içine koyun belki sever benım kı hertürlü içıyor

Siz 1 yasnda geçmişşinz erken sayılır bn geç kaldgmı düşnyorm o yüzden içmiyor ayırt edebilyor yani

Yasinda basladim bende

Şuan kaç aylk

Ham kakao koyabilirsin içine weefod doğal. O zaman severek içer

1 Beğeni

29 aylik canim 2.5 yasini gecti

Dün doktor kontrolüne gitmiştik

Pipi kontrolu icin :woman_facepalming:t2:

Hemde süt gecmek iatiyoeum diye sordum bebegim suan 14 aylik 12 günlük

Baslayabilirsin dedi

Bende qrrik mamayi birakmak istiyorum herhangi bi qlwrjisi yok ve maması bitincw baslayacam inşallah bende

Bilgi edinmek adına soruyorum benim kız da 15 aylık da daha süt falan vermedim elimde 3 4 kutu maması var sonra süte geçeyim diyorum nasıl süt yani bu süt ve ne kadar günde ne veriyoruz aynı mama usulü mü

1 yasnda basladysan içiyodur evet braz geç kldm bn günde kaç kez içiyor

Erken başlanırsa anlmyorlar alşyorlar içyorla ya

1 Beğeni

Mama yerine süt vermiş olucaksn cnm

1 Beğeni

Evet kesinlikle oyle mesela uykuda oyle ben en geç 8 de uyuturum normalde 7 bucuk cunku bazilari 11 de uyuyormis ben sok oldum sonucta biz buyukler bile o saate uyusak sersem gibiyiz nasil bebekler o saate kadar UYANIK bence yanliş nasil alisirsa oyle aliris dedigin gibi

Aynı düzende mi veriyorsunuz yoksa günde 1 defa kaç cc falan

Gunde 3 kere felan 150 cc evt dogru canim yasinda basladim suan zaten 2.5 yasini gecti

300 ile 500 sut ve sut urunleri almasi lazim

Toplam suyla beraber 750 cc almasi lazim

Yiyo zaten de

1 Beğeni

Mama gibi degil gün içinde onu tekrar tekrar veremezsiniz 120 cc kadar günlük içebilir 1 bardak süt sadece yani bunun üstüne çıkarsanız kanı kurutuyor, yani kan değeri düşer ,sütü doyurucu olsun diye değil mama alışkanlığını bitirmek için ideal yemeğini öğünlerde guzel yiyenler için yumurta, yoğurt, peynir de ayni ille süt olmasına gerek yok öğünlerde iyi besleniyorsa bilginiz olsun

1 Beğeni

Ay çok teşekkür ederim çok açıklayıcı oldu şimdi 3 4 kutu maması var haftalık bitiyor zaten hemen hemen bende sonrasında geçmeyi düşünüyordum da duruma göre bir daha düşüneyim o zaman araştırayım biraz da çok teşekkürler tekrardan :heart:

1 Beğeni