Market ek gıdası

Kızlar aranızda bundan kullanan varmı. Şuana kadar hiç alıp yedirmedim de zaten kendim yapmak istiyorum bunuda. Bugün marketteyken merak edip aldım acaba yer mi diye. Siz yediriyor musunuz bunlardan. Yedirmeli miyim

Ben yedirdim canım 6 ayına kadar sonra evde kendim yapmaya başladım

Şuan kızım 6 aylık olacak yarın. Ama ben 5+ aldım deneme amaçlı sever yerse arada alırım da evde kendim yapmak istiyorum. Siz nasıl yapıyorsunuz anlatır mısınız bana

Bende aldim kizim sewerek yiyo

Zararlı değil dimi

Ara ara veriyorum sık vermiyorum

1 yemek kaşığı princ ununu 1 cay bardağı suyla pisiriyorum. Koyu kivam alinca Altını kapatıyorum o iliyana kadar muz elma armut hangisini kullancaksam rendeliyorum. Karıştırıp ustune bebe bisküvisi tozu veriyorum yediriyorum o şekilde

Bebe bisküvisi olmadan olurmu

Olur canım ben görüntü olsun diye koyuyorum

1 Beğeni

Teşekkür ederim canm sağolasın​:purple_heart:

Ben hiç almadım hep kendim yaptım. Elma armut kuru üzüm doğrayıp küçük tencerede suyla pişiriyorum. Ezilecek kızarma gelince blenderdan geciriyorm. Sonra bebek irmiği ekliyorum bu karisima bir iki dakka daha pişiyor irmik pişene kadar. Kapatıyorum çok güzel oluyor.
Muz, şeftali, avokado gibi pişmesine gerek olmayan meyveleri de irmiği pişirip direk bu meyvelerden varsa karıştırıyorum. Evde ne varsa karışık mix yapabilirsin ceviz varsa ceviz rendeliyorum bebe biskuvi varsa bazen bisküvi ufaliyorum üstüne biraz

1 Beğeni

Bebek icin olan pirinc unumu normal pirinc unumu

Bebekler için olan canım

Ya evet bende kendim yapcam da işte og natural sayfasından işte pirinç unu bebek irmiği vs aldım. Onlar gelene kadar bitane merak edip denemek istedim yoksa kendim yapmak istiyorum elbette. Tarif yazdığınız için teşekkür ederim deneyeceğim mutlaka :smiling_face_with_heart_eyes:

İrmik de mi bebek irmiği kullanıyorsunuz

Ben diğer çocuklarda 10 ve 8 yasindalar 1 yaşından sonra dayıları almıştı bı kaç kere yedirmistim farklı tarifleri var hepsini sevmemislerdi bazılarını yediler kaplarida çok işe yarıyor ben yoğurt mayaliyordum kendi sütümden minik minik günlük yiyorlardı hatta bazen kabı için alıyordum​:sweat_smile:

Bebek irmiği iyi oluyor. Ben öyle yapıyorum elma armut dogruyorum kaynatıyorum sonra blender Makinesiyle çorba gibi yapıyorum. Sonra bebek irmiği ekliyorum az da tereyağı koyuyorum sicakken kavanoza koyup kaldırıyorum birgün sonra da onu yiyor çokta seviyor hatta cevizde rendeleyip karıştıriyorum bazen. Hiç hazır almadım

1 Beğeni

Evet kavanoz için mantıklı aslında evde kendimiz yapıp o kavanoza doldururuz :sweat_smile:bide kavanoza mı para verek ayy

Çok sağolun deniycem bende irmikler gelsin. Peki dolapta kaç gün muhafaza ediyorsunuz

Onlar yemeyince ben yerdim boşa gitmesin diye tadlari güzel aslinda​:sweat_smile::sweat_smile:

1 Beğeni