Bebegim şuan 7 ay 1 haftalık. Ben 26 yaşındayım. Bebeğimin 2. Ayından beri yaşadığım bitmek bilmeyen bir mastit, göğüs ucu yarası, süt incisi durumlarını yaşıyorum. Hatta ha bitti bitiyor derken sadece 3-4 günüm ağrısız geçiyor. Doğru emzirme pozisyonları, süt sağmak, memeyi boşaltmak, sırasıyla emzirmek yani anlayacaginiz ne yol varsa denedim. Düzenli bakım yapmak bile sadece bir kaç saat acıyı aldı. Artık emzirmekten nefret edecek duruma geldim. Özellikle doğduğu günden beri bebeğim geceleri aç olmasa bile meme ağzında uyumak istiyor. Önceden problem değildi hatta Geceleri çok uyuyamadigim için emzirmek problem olmuyordu ama şimdi Geceleri tam bir işkenceye dönüyor. Yazık çocuk emmek istiyor ama ben köşe bucak kaçıyorum artık çünkü dayanamıyorum. Şükür karnının doydugunu biliyorum çünkü ek gıdaya 5 buçuk aylıkken geçtik. Anne sütü/formul mama/ ek gıda şükür hala bu süreç böyle devam ama ben bebeğimi emzirmek istemeyecek kadar ağrı çekiyorum. Daha önce doktora gitmedim bunun için doğrusu korkuyorum ve bilmiyorum hangi doktora gitmem gerek. Aranızda yaşayan veya bilen birileri var mı süreç ne olur nelerden kaynaklıdır nereye gitmem gerekiyor. Şimdiden teşekkürler ![]()
![]()
Meme hastalıkları ve tedavisi konusunda eğitimi olan doktorlar genel cerrahi uzmanlarıdır. Memenin klinik muayenesi için, genel cerrahi uzmanına, daha ideal olarak, genel cerrahlar içinden meme hastalıkları ve cerrahisi konusunda uzmanlaşmış bir meme cerrahına gitmek en uygun olanıdır
Ben acile gitmisdim serum takdilar usgyle bakildi eger apse olsaydi antibiyotik baslanacakdi bide gumus kapak tavsiye etti doktor zaten kullaniyodum onu gogus yaram gecince birakmisdim . Ama genel cerraha gidin bakdirin ihmal etmeyin gercekden cok agrili zor bisey bu