Mat mutfak dolapları

Kızlar merhaba konu ile alakasız ama olsun​:grinning_face_with_smiling_eyes: taşındığım evdeki mutfak dolapları mat ne yaparsam yapayım hem parmak izi gitmiyor hemde bezin izi gitmiyor mikrofiber bezle sildim yine aynı ışık vurunca da kötü görünüyor aranızda bu durumu yaşayan var mı ya da ne ile temizleyebilirim önerilere açığım​:melting_face::innocent:

İyi kurulaman lazim canim deterjan iyi arinmayincada iz kaliyo

Kurulayınca da kurulama yaparken kullandığım bezin izi kalıyor ya çözemedim gitti valla

Merhaba bulaşık parlatıcısıyla denediniz mi ? Ben dolaplarımı onunla siliyorum da hiç bez izi vs kalmıyor lekeli yer içinde ılık su arap sabunu silip tekrar parlatıcıyle kuru bezle kuruluyorum belki faydası olur

Onuda bir deneyeyim ya baya bir değişik dolapmış ilk defa mat görüyorum​:grinning_face_with_smiling_eyes: hep parlak kolau temizlenene alışık

Merhaba ilbay’s mikrofiber bezi denediniz mi ben bir tanıdık vasıtasıyla aldım ama bu kadar memnun kalacağımı düşünmemiştim bezi ilk kullanımdan önce yumuşatıcı koymadan yıkıyosunuz silerken de ılık Suya batırıp iyice sıkarak kullaniyosunuz benim içim rahat etmedi deterjan ılık su yaptım o şekilde ıslatıp iyice sıktım ve kullandım tertemiz oldu mutfak dolaplarim kullanmanizi tavsiye ederim

Benim dolaplarımda mat temizledikten sonra kağıt havlu ile iyice kurutuyorum iz kalmıyor deneyin isterseniz kurutmayınca su lekesini falan çok belli ediyor