Kızlar bebeğim 3 gün sonra 2 yaşına girecek ama hala meme emiyor kendi bırakır zamanla diye bekledim bırakmıyor ne yapabilirim gece memede uyumaya alışkın biberon verince emmiyor emzikte kullanmıyor doğduğunda reddetti emziği ne yapıcam bilmiyorum göğüsüne salça sürdüm o zaman yaklaşmıyor ama çok sinirlenip ağlıyor çaresiz kaldım bilenler yardım edebilir mi ![]()
İlk 3 gün zorluyor ama sonra alışıyor salça yöntemine devam et ağlasa da dikkatini başka şeye yönelt meme de süt kalmamış artık uf olmuş falan de zaten artık azda olsaanlayacaktır 2 3 gün sonra unutuyorlar kolaylaşıyor ![]()
Gece nasıl yapıyorsunuz gece emmediğinde çok huysuzlanıyor
Ben iki cocuguda Elma sirkesi sürerek biraktrmistim şimdiki 20 aylik bı kaç aya bunada yaparım ..her talep ettiklerinde surp acimis bak derdim onlarda yalar bakar
der giderdi geceleride aynı yaptım 1 hafta sürmedi biraktilar
meme yerine ne verdin yada ne yaptın
Bende 21 aylık oğlumu 1 haftadır kestim hemde hiç azaltma vs olmadan 2 2.5 yaşına kadar emzirmek istiyordum ama girdiğim ortamda 5 dk oturtmuyordu her dk ortam fark etmeksizin meme diye ağlıyordu o yüzden artık dayanamadım hep oğluma kızıyordum elimde olmadan neyse nasıl kestigime geleyim önce bir duasi var onu okudum ondan sonra da iki göğüs ucuma da yara bandı yapıştırdim bak doktora gittim yara olmuş doktor kapattı dedim ilk günler gelip gidip öptü gece memede uyuyan oğlumun sırtını kasidim meme için agladiginda şişede su teklif ettim çok şükür binlerce kez maşallah diyeyim kolay gecti
Benimki çok bağlı memeye ama deniycem bunu işe yarar inşallah
Üzüm sirkesi ısıtıp sürdüm. 11 gündür emmiyor. Tavsiye üzerine denemiştim bende
Valla benimki de aşırı bağlıydı emzik gibi kullanıyordu sürekli 5 dk tuvalete gidince bile meme diye ağlıyordu inşallah ise yarar
Aynen canı sıkıldıkça emmek istiyor
Gece ne yapıyorsun
Malesef benim kızım 3gün sabaha kadar ağladı sarıldım öptüm sakinleştirmeye calıstım şarkı açtım bi şekilde zaman geçti
Gece de her istediğinde sirke sürüp açtım tadını beğenmediği için kötü dedi istemedi.. 2 gece biraz ağladı şimdi istemiyor zaten.
@Elif53 canım sen memeden kesınce ne yaptın . Bende kızımı sütten kestım gece emzırmek yerıne süt verdıgım için çok aramdı memeyı . Kızda sorun yok da göğusünde agrı olunca ne yaptın ve kaç gün sonra süt gelmez uzun mu sürüyor benım şuan 3gün oldu . Gögusumde çok az ağrı var. Hiç sağmadım.
Cuma günü esanla sela arası dua var onu edin . Hep uf olmuş deyin dikkatini dağıtın meyve verin . İji hafta resmen istedi benimki ama hiç ağlamadı gece süt vs vermiyorum sabah acıksın diye .
Mastit olmamak için de 3 gün az az sağdım sonra dokunmadım giç kendi kendine söndü göğsüm
Neden sagmadin ki. Tam boşaltmadan sağ yavaş yavaş 1 hafta içinde çekilecek süt. Birde soğuk kompres uygula hem agrini alır hem sütün kesilmesine destek olur. Sagmazsan süt çekilir ama mastit olma ihtimalim çok artar ve çok ağrı çekersin. Gerek yok buna. @514habis_r
Ya çok sütüm yok dıye sağmadım.
Çok agrı olursa dediğin gibi yaparım. Şuanlık çok az .
Ne duası kıza mı okuyacak yoksa suya okuyup kızamı içircem