29 günlük kızım son 10 gündür sürekli meme de uyumak istiyor bırakınca uyanıyor, biliyorum çok tehlikeli ama yanımda emerek uyuyor yatağına koyunca hemen uyanıyor ne yapacağım bu durumu nasıl çözeceğiz bilmiyorum evet benim için çok konforlu bende uyuyorum ama korkuyorum da çok emzik denedim hiçbirini de almadı.
Canım nolursa olsun memede uyutma Allah korusun 2 sene önce arkadaşım bebeğini kaybetti bu şekilde uyku yarım ölüm bebeğinde çok küçük kendini kurtaramaz. Ben ne kadar uykum olursa olsun hep kalkıp emzirdim. Bebeğinin doyduğuna eminmisin kilosunu ve bez sayısını takip ediyormusun
Kilosu yerinde suan 4300 kg doğdu, 15. Gün 4700 kg oldu yarın 1. Ay kontrolumuz var. Yerine koyunca uyanıyor nasıl çözeceğim bilmiyorum
Aslında böyle sürekli emiyorsa kusması lazım em em nereye kadar. Birde bu şekilde sürekli emerse senin sütün olmazki vücudun dinlenmesi gerekiyor süt üretimi için.
Maalesef kusuyor da gündüz 2 saatte bir emiyor, gece de emmese de yanımda olmak istiyor
O zaman senin bebiş gündüz uyumaya alışmış gecede olunca sıkıntıdan emiyor. Gündüz aydınlıkta gece karanlıkta uyut herzaman genelde bebekler 40 günlük olduklarında düzene girer uykuları
Merhaba bu yorumu okuyunca kendimi gördüm. Bugün kırkımiz çıktı benim bebeğimde sürekli emiyor emmek istiyor sonrada hep kusuyor nasıl çözüm bulucam bilmiyorum
Hadi bakalım az önce meme de uyudu sonra da yatağına koyduk ilk denemem insallah rahat bir gece olur
O kadar zor ki yatakta ne şekil yattıgımı ben bilmiyorum her yerım ağrıyor
İnşallah… bir yazıda okumuştum yatağa koyduktan sonra hemen yanından ayrılmayın elinizin tekiyle başımı okşayin aynı anda diğer elinizlede sırtını okşayin o şekilde çok rahat uykuya daliyolarmis. Ben denedim gerçektende işe yaradi
Canım oğlum 6 ayı doldurmak üzere ben hala babynestte yatırıyorum oğlumu hafif yan çevirip sırtınada ufak bi yastık koyuyorum bu şekilde dar bi alanda yatmak ona kucak hissini veriyor daha uzun uyuyor. Çünkü ne zaman normal yatağına koysam hemen uyanıyor. Bide böyle bişey dene istersen bide kollarını sarmayı dene belki hareketindede çabuk uyanıyordur.
Kusmaya malesef bizde çözüm bulamadık 6 ayda biter diyordum 12 gün kaldı hala devam ediyor. Ama artık biraz büyüdüğü için oyalayabiliyorum her istediğinde emzirmiyorum biraz azaldı kusmamız. malesef bebekler doyduğunu anlamıyor veya sadece annenin sıcaklığını hissetmek için fazladan emiyor. Göğsün çok dolu oluyorsa sütünü emzirmeden önce biraz sağ ben ilk zamanlar öyle yapıyordum. Birde hamak veya anakucağı gibi birşeyin varmı bunlar anne kucağı hissi verdiği için bebeğini rahatlatabilir.
Var hepsi var ama yatmıyor koyar koymaz ağlıyor hemen. Göğsüm çok dolu olmuyor ama sütüm yetiyor bez takibi yapıyorum dolu dolu yapıyor. Tek sıkıntımız uyanık olduğu süre içerisinde hep kucakta kalmak istiyor beşiğinde yada ana kucağında hamaginda yatmıyor bir daha ki uyku saatine kadar hep kucakta
Acaba kokunuza alismis olabilirmi bnm oyleydi sanirim bi arkadasim sohlemisti uyudugu zamsn yanina kokunu alsin diye bir kiyafetini yada esarpini koy denedim gercekten isede yaradi bi denyin sizde
Benimde öyleydi bende gece boyu emzirerek uyuyordum dediğimiz gibi kalkma derdi yok çok rahat
Fakat yatarak emzirmek orta kulak iltihabı yapabiliyormuş ondan sonra bıraktım
Bende deneyim o zaman hiç denemedim inşallah işe yarar çünkü yoruluyor insan hep kucakta