Merhaba herkese , bebeğim 6 buçuk aylık iki tane dişi patladı şuana kadar iki gündür belli ki çok şiddetli diş sancısı çekiyor . Tetagil verdik bana mısın demiyor çok ağlıyor Calpol bile kesmedi artık uyku düzenimiz alt üst oldu gece 12 de ağlaya ağlaya zar zor uyudu. Hepsini geçtim emziremiyorum artık memeyi çok kötü ısırıyor ve çenesiyle o kadar kuvvetli basıyor ki bırakmıyor bugün artık koptu herhalde dedim öyle kötü ısırdı gözlerimden yaş aktı o derece … emzirmekten soğudum artık ne yapmam gerekiyor bu durumda artık çok bunaldım :((
Aynı durum bizdede var artık yara oldu ucları emzırirken acı cekıyom resmen
Benimde öyle 1 aydır geçmedi yarası çok korkarak emziriyorum. 6.aydan sonra tetagil etki etmiyormuş osanit diş topları yada jel kullanmak gerekiyormuş, ısırmaya bir çözüm varsa bende alırım hiçbirşey yapamıyorum burnunu sık falan dedi arkadaşlar ama hiç yapmadım ısırınca emzirmeye devam etmiyorum sadece yanlış birşey yaptığını anlasın diye
Benim de yara olacak bu gidişle
Doktorumuz bir tane jel önerdi onu alıcaz bugün inşallah biraz da olsa hafifletir yavrumun ağrısını
Kızlar ben silikon meme uçlarından kullanıyordum büyük kızımda deneyebilirsiniz inşallah faydası olur . Bide krem vardı yaralarıma sürüyordum oda acısını alıyordu . Henüz ikinci kızım iki aylık bakalım o dönemlerde ben ne yapcam ![]()
Var aslında evde çok mantıklı evet onunla deneyebilirim teşekkürler ![]()
Ne demek canım inşallah ise yarar ![]()
Benimkide öyle koparacak gibi issiriyo iki dişi var 6 buçuk aylık bırakmıyorda bende zorla çıkarıyorum ağzından kızıyorum ben anlıyor sık yapmıyor en azından geceleri
Bnimkinin 5 dışı 4 yukarda 1 aşağıda korkuyorum