Meme reddi mi acaba lütfen bakın

Kuzenim 20 gün önce mecburi sezeryanla doğum yapti bebeği emmek istemiyor gogus ucu yok gibiymis ucuna silikon aparat takarak emzirmeye çalışıyor ama onunlara 2 3 dk anca emiyor mama veriyor sütünü sagip onu veriyor ama bebek emmedigi için çok az çıkıyor sütü bebek memeye gelince bı tutup geri birakiyormus doğduğundan beri ne yapsa alamıyor diyor bebeğin aismasi ve göğüs ucunun sertleşmesi için ne yapması lazım yaşayan varmi

Öncelikle sağlıkla büyütün bebişinizi​:herb::sparkling_heart: gögüs ucu yoksa geçmiş olsun bu sürece alışacaksınız bende de aynı durum vardı sezeryan doğum yaptım bir de şehir hastanesindeki emzirme danışmanı hanimish marka meme ucu önerdi başka pahalı markalara gerek yok dedi dua edeceksin dedi dediği gibi de oldu . Bir çay tabağına peçete ıslatırdım emzirme öncesi silikonu da o peçeteyi sıkıp çay tabağından sulu iken hemen göğsüme takardım tutmak istemezse önden az göğsüme uyarı verip süt gelince etrafına sürerdim alırdı 4. Ayda meme reddine kadar iyi emzirdim sonra o dönemde de tv önünde ya da gezilecek emzirdim emmiyor diye ağladığımı biliyorum o dönemi de atlattık şükür 8. Aya kadar emdi öyle böyle bazen biberondan verdim sağıp anne sütü alması önemliydi doktor ve danışan da öyle demişti bu durum olsa bile gögüs ucu yokluğu önemli olan onun sütü alması dedi millet de çok zorbaladı bu ne bilmem ne kauçuk boğazına gider diye (kaynanam özellikle ) . Sağa sola bakmadan emzirmeye devam edin bol bol varsın sağım yapın biberonla verin temas edin sütünüz de çoğalsın su tüketimi önemli malesef böyle red olabiliyor veya gögüs ucu olmaması da kötü olabiliyor ama sabırla devam edeceğiniz bir süreç.

Bir de ek olarak sağım yaptım dolaba da attım hem sütüm çoğalsın hem de ekstra bir durum olursa içer diye şu anda 16 ya yeni girdik kızım ve böyle diş dönemlerinde mama yerine o sütten veriyorum

1 Beğeni