23 günlük bebeğim var 2 gündür 5 en fazla 10 dk emiyor 5 dk dan sonra kendini geriye itiyor memeyi vermeye çalışıyorum bu seferde agliyor çırpınıyor boyle bi durumda ne yapmam lazım??
Gazı var gibi geldi bana Biz bir süre meme reddi yaşadık hiç tutmadan kıyamet kopuyordu. Onu aştıktan sonra gaz sancısı olduğunda tarif ettiğiniz gibi yapıyordu.
Sütünüz tazyikli geliyor olabilir mi?
Evet boyle bi durumda var ama sagsam da yine ayni artik ne yapacağım bilmiyorum bir turlu huzurlu uyuyamiyor özellikle emerken zaten rahat degil
Yok tutuyor emiyor gaz da oluyor cikaramiyor o kadar ugrasiyorum kendisini yatarken uykusunda cikariyor onda da kıpkırmızı kaliyor ikinmaktan
Sağa sola çekiştiriyor, kendini geri itiyorsa emerken gazlanıyordur gazını alıp tekrar ver
Evet bu şekilde yapıyor çok gazlı birde ne kadar ugrasirsam cikaramiyor bazen uykusunda bazen yatirinca baya bir sonra cikariyor
Doktorunuz ile görüşüp bir probiyotik damla başlamayı düşünün bence çünkü gaz gerçekten çok zor biz de çok fazla yaşadık. Probiyotik damla hemen bir şey yapmıyor ama düzenli kullanımda 3-4 günde bile etkisi görülüyor eski haline göre rahatlatıyor.
2 buçuk aylık olduk biz hala bizde de var çok imreniyorum gaz sıkıntısı yaşamayanlara
Yedıklerıne dıkkkat et gaz yapacak şeyler yeme . Kımyonlu Rezene iç . Gaz damlası kullanıyor musun
Bız nurse harweys kullanıyoruz doğduğundan berı çok memnunum masallah dıyım
Hayır kullanmıyorum ama doktora soykeyecegim gerçekten ciddi anlamada baya yoruluyorum bu gazdan dolayi kendimi gectim bebeğim çok ikiniyor
Bence bır an önce kullan yazıl çocuğa gaz sancısı çok kötü gerçekten