Méme reddi mi?

Kizlar bebegim yarın 4 aylık olcak. Biberonla iciyir gogusumu tutmuyor agliyor. Bazen Biberonla sut veriyom sutu de almiyor
Bende iyice red olmasin diye silikonla emzirmeye calisiyom. Yoksa hic emiyir kafasini geri cekiyor aglaya aglaya bi kaliy.ne yapmalıyım.

Maalesef bizimde 3.5 aydan beri aynı şuan 4 aylığız, farkli sekillerde emzirmeyi deneyin aglayinca israr etmeyin emzik veriyorsaniz önce emzik verip sakinlesince hmn meme verin uykuluyken emzirmeyi deneyin bnm yaptiklarim bunlar bnmki aksine cokda huysuz ve ağlak 4.ay bize baya zor geldi…

1 Beğeni

Gece uyurken emmiyir . Bende biberon vériyom sonra meme yapiyom 1 dk emiyor geri birakiyir . Byuk ihtimal sutumden kaynakli az geldigi icin agliyor. Bklm 4 ay atagi mi bilmiyom

1 Beğeni

Doğduğundan beri meme reddi yaşıyoruz bizde 4 ayligiz sağıp veriyorum ama yanlız olduğum için onu da çok fazla yapamıyorum arkadaşın da söylediği gibi uykuda emziriyodum emzikle sakinlestirip emziriyodum ama artk onlarda ise yaramamaya başladı zaten sürekli silikon kullandık ucum hiç yok kendi goğsümü hiç kavrayamadi artk bende sıkılmaya başladım tmm bundan sonra denemiycem diyorum onda da vicdan azabı duyuyorum annem gelip gidiyo arada oda sürekli yanımda kalamiyo kendilerinin bir sürü işleri var kayinpederimden rica ettik görümcemi göndermesi için kız istiyo gelmeyi ama kayinpederim gondermiyo artk iyice kafayı yemek üzereyim bebeğim çok hareketli sürekli kucakta hoplamak istiyo eşim işteyken karnımı bile doyuramiyirum sütüm de gittikçe azaldı 6. Aylarda falan memeye döne biliyomuş bebekler o zmana kadar zorda olsa sabredicem artk

1 Beğeni

Malesef 4.ay atagı yasıyorsunuz meme reddi olacak kriz seklinde aglamalar gece aglayarak uyanmalar surekli kucak isteyecek vs vs cok zorlu geciyor en azından bizim cok zor gecti 1 ay surdu bu sekilde sonra gunbe gun azaldı… Farklı pozisyonlarda emzirmeye calısın mesela ben hep kucakta emziriyordum o donemde uzanarak emzirdiğimde bir nebze olsun emiyordu birde loş sessiz bir ortamda emzirin mutlaka

1 Beğeni

Bizde 3 ayliktan beri red yasiyoruz 4. Ayi bitirdik hala ayni biberon aliyo kasik aliyo ama memede cok agliyo denedik ac biraktik filan ama olmadi tabi 3. Aydan beri agizda pamukcuk vardi hafifdedi doktor agri yapmaz dedi ama gecen hafta baktik baska bi doktora goturduk ilerlemis agri ates yapar dedi aft olmus dedi anlattik boyle boyle meslektaşım bisede diyemiyorum ama ilac kullanmak gerekirdi dedi belki ozmn mudahale etseydik bu kdar meme reddi olmazdi cunku emiyodu onceden simdi ne gece ne gunduz ne uykuluyken asla emmiyo sutumde cok azaldi umidim kalmadi

1 Beğeni

Canm meme ucu olmadığını yazınca yardımcı olmak istedim çünkü benimde hiç yoktu dümdüzdü tutamıyordu e bebekten meme ucu çıkarıcı bi aparat aldık minicik bi pompa tam meme ucu boyutunda ucunu çekip bırakıyorsun ben onunla emzirmeye başladım alabiliyorsan ondan al çok işine yarar

1 Beğeni

Aldm canm hamileliğimde başladm kullanmaya halen de kullanıyorum ama hiç bir işe yaramadı bende çok az bir şey cikartiyo onuda alamiyo zaten bebeğim

1 Beğeni

Ben onu kullanıp üstüne 15 dk falan sağım yapıyodum süt olmasa bile sürekli vakum yaptığından meme ucu şişiyordu hatta artık öyle sütte artmıştı şimdi şükür artık kaldı öyle

1 Beğeni

Ne kadar guzel benim malasef nasıl bir yapısı var bilmiyorum dümdüz ancak mercimek tanesi kadar cikiyo bende sürekli sağım yapıyorum ama onlar bile çikartmiyo

1 Beğeni

Anladım peki şırungayı vs denedin ni YouTube falan anlatılıyordu nasıl yapıldığı

1 Beğeni

Evet ucunu kesip kaç kere çektirdim doğumdan sonra hemşireler de denedi ama yok olmuyo hep silikon kullandım ondada red yaşadi

Anladım belkide vücut yapısı olarak öyledir sağım yapmakta silikon kullanmakta süt artmasını engelliyor ne yazık ki. Bebeğin kahverengi bölgeyi tamamen ağzına alıp vakumlaması lazım süt artması için o şekilde artabilir veya hastanelerde çok güçlü makineler var onlar süt artışı sağlayabiliyor

1 Beğeni

Bnm meme redim sutumden kaynakli galiba bugun biraz emmdi ve silikonla guzel emiyor …