Meme reddi

Herkese selam 6.5 aylık erkek Bebek gündüzleri emmiyor geceleri uyku halinde emzirebiliyorum o da canı isterse oruç tuttugum için sütlerim azaldı günlük 30 CC ye düştü napcam bilmiyorum üzülüyorum sadece bu durumu benimle birlikte yaşayan var mı acaba tşkler

Bebeğiniz küçükmüş normal zamanda sütünüz çoksa keşke oruç tutmasaydınız az olduğu için de boş emmek istemiyor olabilir

Bende 4 aya kadar emzirebildim gunduz asla emmiyodu gecede dediginiz gibi uyku halinde emziriyodum ama sadece gece emdigi icin sutte birikmiyo oda tamamen kesildi 4. Ayda eger makinaniz varsa sagim yapin gundz surekli ki sutunuz iyce azalmasin aktiflessin

Sıkıyorum geliyor ama ne kadar geliyor bende bilemem tabi sağım ile emme arasında çok fark var bakalım gittiği yere kadar :pensive_face:

1 Like

Makina var kiraladım üç aydır kullanıyorum ama az geliyor oruçtan önce 160cc şimdi 30 CC anca bebeğimin hakkına da girmiş oluyorum bilemiyorum kafam çok karışık gündüzleri emmemesinin sebebi biberon mu diye düşünüyorum ama ek gıda da yiyor bilemiyorum Sizinki çok erken kesilmiş üzüldüm şuan

Evet orucda etkilemiş ozaman arada baya fark var. Gunduz emmeme sebebi malesef biberon iki kizimdada ayni sorunu yasadim bende. Oruç tutmayin diyecem ama siz bilirsiniz o konuda bisey diyemiycem.

Benim oğlumda öyle 5 aylık falandı gündüz emmeyi bıraktı gece uykuya geçmeden önce ve gündüz uykuda emer sadece 8. Ayına girecek işte hala aynı bir türlü tekrar alışmadı biberondan kaynaklanıyor kesinlikle ama mamayı da keyfi vermiyoruz ki mecbur başladık sütüm zsten azdı gündüz emmeyi bırakıncan daha da azaldı ama ben yine de inatla her uyuduğunda vermeye çalışıyorum en azından tamamen gitmesin azda olsa bağışıklığı için belki faydası olur

Ben cenaze sebebiyle il dışına çıkmıştım bebeğim 20 günlükken babamlara bırakmıştım orda perişan olmasın diye sonrasında da grip olmuştum 20. Günde kısmen emiyordu 40 ta tamamen kesildi. Sonrasında çok uğraşsam da asla memeyi istemedi. Siz naparsanız yapın emmek istemiyorsa emmeyecek o yüzden stres yapmayın. Verebildiğiniz kadar sütünüzü verin kendinizi de suçlu hissetmeyin. Her bebek anne sütüyle beslenmek zorunda değil önemli olan kilo alımının iyi ve sağlıklı olması. Benim bebeğim 3 aylık ve 7 kg civarında. Başlarda çok üzülmüştüm kesildi diye ama keyfi yerinde kilo alımı iyi sağlıklı önemli olan bu. Bir de tabiki makineden sağdığınız çok çıkmaz bebeğinizin emmesi daha iyi ama sağabildiğinizi de sağıp buzluğa atın en azından memeden kesilirse bir süre Biberonla verirsiniz