Herkese selam 6.5 aylık erkek Bebek gündüzleri emmiyor geceleri uyku halinde emzirebiliyorum o da canı isterse oruç tuttugum için sütlerim azaldı günlük 30 CC ye düştü napcam bilmiyorum üzülüyorum sadece bu durumu benimle birlikte yaşayan var mı acaba tşkler
Bebeğiniz küçükmüş normal zamanda sütünüz çoksa keşke oruç tutmasaydınız az olduğu için de boş emmek istemiyor olabilir
Bende 4 aya kadar emzirebildim gunduz asla emmiyodu gecede dediginiz gibi uyku halinde emziriyodum ama sadece gece emdigi icin sutte birikmiyo oda tamamen kesildi 4. Ayda eger makinaniz varsa sagim yapin gundz surekli ki sutunuz iyce azalmasin aktiflessin
Sıkıyorum geliyor ama ne kadar geliyor bende bilemem tabi sağım ile emme arasında çok fark var bakalım gittiği yere kadar ![]()
Makina var kiraladım üç aydır kullanıyorum ama az geliyor oruçtan önce 160cc şimdi 30 CC anca bebeğimin hakkına da girmiş oluyorum bilemiyorum kafam çok karışık gündüzleri emmemesinin sebebi biberon mu diye düşünüyorum ama ek gıda da yiyor bilemiyorum Sizinki çok erken kesilmiş üzüldüm şuan
Evet orucda etkilemiş ozaman arada baya fark var. Gunduz emmeme sebebi malesef biberon iki kizimdada ayni sorunu yasadim bende. Oruç tutmayin diyecem ama siz bilirsiniz o konuda bisey diyemiycem.