Meme reddi

Bebeğim 12 günlük. 3 günlükken yoğun bakıma alındı 1 hafta kaldı. 3 günlük sürede emmesi gayet iyiydi ancak yoğun bakımda sütü ve mamayı biberon ile verdikleri için meme reddi oldu. Çok zor tutuyor aç olsa bile almak istemiyor çok ağlıyor. Biberon ya da mama vermemek için uğraşıyorum ancak 2 günde 100 gram kaybetti. Ne yapabilirim? Danışmanlık vs alıp memnun kalan var mı

Canım ben danışmanlık alıyorum suan memnunum da ama silikon göğüs ucuyla emzirmeyi deneyebilirsin birde sağ istersen etmediği zamanlarda sütün azalmasin

Online mi Alıyorsunuz yüzyüze mi?

Ben ilk başta çok tereddüt ettim sonra ınstagram’dan birine yazdım Canan Öztürk olması lazım sonra işte ödemeyi yaptım bana işte kürleri attı yapacaklarımı attı meme reddimizde vardı Allah var ama o gün ödeme yaptığım gün bebeğim yavaş yavaş beni almaya başladı yani meme reddi için şunu yap dedi diyemem ama muhtemelen emzirme destek sistemini önerecek olabilir çünkü silikonla emziriyorum silikonu bırakalım diye ilk başta emzirme destek sistemini önerdi ama ben de zaten silikonla da olsa bir şekilde alıyor beni çünkü vallahi en büyük hayalim bebeğim emzirirken gözlerine bakmak ve o sesi dinlemekti

Çok tereddüt edeceğine eminim ama en fazla 3 gün kendini dene işte 3 saatte bir sağa sürekli emzir bestlak Damla o çok önemli kullan solgar’ın b12’li vitamini var emziren anneler için onu alabilirsin ama eğer artmazsa bence danışmanlık almalısın ben keşke daha önce alsaydım

1 Beğeni

Eger kilo kaybı varsa mamayı verin sonra daha kötü oluyor bende öyle yaptım vermek istemedim sarılık oldu kaşık biberon deneyin diger biberonlar daha çok meme reddi yapıyor ben 2 ay kaşık biberonla verdim o arada sütünüz artmıyorsa danışmanlık alın geç kalmayın ne kadar erken o kadar iyi gerçekten

2 Beğeni

Peki sakıncası yoksa hangi kürleri önerdi söyleyebilir misiniz bende o kişiye yazdım fakat maddiyat olarak beni çok zorladı maalesef başlayamadım

Burda paylaşmıştım bulabilirsem atarım ama şöyle soylim 3 gündür mamaya başladık yeniden çünkü sütüm yine azaldi yani demekki benim sütüm az ya takviye de bı yere kadar sonra vücut bağışıklık kazaniyor

Yazınızı buldum şu ısırgan oyu olan değil mi

1 Beğeni

Evet alttaki çubuk tarçın 2 tane, kimyon 1 çay kaşığı kadar limon da iki dilim

Peki sadece bumuydu

Orda herşeyi anlatmistim günde en az 3 lt su düzenli beslenme ile 2-3 gün icinde bide sık emzirme ile valla uyku suresi 3 saati geçince akıyordu memelerimden

Ya çok teşekkür ederim bende her gün farklı kür uygulanıyor sanıyordum

Bı gün komposto bı gün çay olarak devam ediyorsun yaklaşık 1 ay civarı

Isırgan anason ve çemen otu hepsi karıştırıp kaynatacam değil mi birde kaysı elma armut hepsinin kurusu olacak değil mi

Hayır ısırgan ve cemen olması lazım bir bardak kaynar suda 3 saat diğer bardakta anason 3 saat bekliyor en son süzüp karıştırıyorsunuz yanlış hatırlamıyorsam surahiye de kimyon tarçın ve limon atıp gün boyu tuketiyoruz

Hımm kimyon tarçın limon ayrı yani ben sandım hepsini karıştırıyoruz

(gönderi yazarı tarafından silindi)

Yaaa çok teşekkür ederim açıklama için sağ olun. Kaçıncı aydasınız yani süt azaldı dediniz ya

1. Aya giricez yarın ama azaldı mı üretim mi yavaşladı bilmiyorum benim bebem dolu olduğunda memelerimi bosaltamiyor aç gibi geliyor hep ama tarifler süt yapıyor en çok da bolca su